Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Katufestivaali haittaa liikennettä Helsingin Hakaniemenrannassa ja sen lähiympäristössä lauantaina 4.8.

Jaa

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjausmerkein ja liikenteenohjaajien avulla.

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat seuraavilla kaduilla välillä 4.8.2018 klo 08:00 – 24:00:

Hakaniemenranta: Suljettu välillä Siltasaarenkatu- Hakaniemenranta 17-18

Viherniemenkatu: Suljettu kokonaan

Hakaniemenkatu: Suljettu kokonaan

Haapaniemenkatu: Suljettu välillä Sörnäisten rantatie- Hakaniemenranta

Moottoriajoneuvot:

  • Moottoriajoneuvojen omistajia on pyydetty siirtokehotuskyltein sekä lapuin poistamaan kulkuneuvonsa suljetulta tapahtuma-alueelta. Huoltoajo ja tontille ajo sallittu.

Joukkoliikenne:

  • Tapahtuma aiheuttaa poikkeuksia linjoille 55, 85N-96N, 502. Lisätiedot hsl.fi.

Polkupyörät:

  • Polkupyörillä kulku tapahtuma-alueella on sallittu, mutta pyydämme ihmisiä jättämään kulkuneuvoja tapahtuma-alueen ulkopuolelle. Erillisiä pyöräparkkeja ei ole.

Jalankulkijat:

  • Jalankulkijat ovat täysin tervetulleita.

Kallio Block Party pahoittelee järjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tero Uuttana p.045 673 7532, kallioblockparty@gmail.com

Kaupunkiympäristön toimiala
Reijo Alaoja, Tekninen asiantuntija, p. 09 310 38976, reijo.alaoja@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Asukas- ja yrityspysäköinti käyttöön 1.11.2018 Munkkivuoressa, Niemenmäessä, Kivihaassa ja koko Etelä-Haagassa15.10.2018 19:27Tiedote

Helsingin kantakaupungissa käytössä oleva asukas- ja yrityspysäköinti laajenee marraskuussa Munkkivuoreen, Niemenmäkeen, Kivihakaan ja koko Etelä-Haagaan. Muutos tarkoittaa, että pysäköintiin kadunvarsipaikoilla tarvitaan arkisin kello 8–20 marraskuun alusta alkaen asukas- tai yrityspysäköintitunnus. Ilman pysäköintitunnusta katujen varsilla voi pysäköidä pysäköintikiekkoa käyttäen enintään neljä tuntia arkisin kello 8–20. Pysäköintiä ei ole rajoitettu ilta- ja yöaikaan kello 20–8 eikä viikonloppuisin. Liikkeiden edustoilla säilyy asiointipaikkoja, joilla voi pysäköidä lyhytaikaisesti ilman tunnusta.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 12.10.201812.10.2018 16:23Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-10-12_Ylja_14_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 26.10.2018 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme