Espoon kaupunki - Esbo stad

Katurakentaminen alkaa Kuurinniityssä

Jaa

Kuurinniityssä peruskorjataan vanhoja katuja sekä rakennetaan uutta kävelyn ja pyöräilyn väylää. Työt alkavat marraskuun alkupuolella.

Urakassa peruskorjataan Kuurinniityntie, Kuurinniitynkuja, Jalokivikuja, Metallitie sekä Nikkelikuja. Uraanikuja viimeistellään. Korukuja, uusi jalankulun ja pyöräilyn väylä, rakennetaan Metallitien ja Kuurintorpantien välille.

Katualueella olevat pylväät ja ilmajohdot puretaan ja johtolinjat siirretään maahan. Pintavesien ohjaamiseksi rakennetaan uusia hulevesilinjoja. Vesihuoltoverkostoa ja katuvalaistusta uusitaan.

Rakennustyöt vaikuttavat alueella liikkumiseen koko urakan ajan. Mahdolliset liikenteen poikkeusreitit opastetaan paikan päällä.

Rakentamisen on määrä valmistua lokakuussa 2018.

Yhteyshenkilöt

urakointipäällikkö Pasi Severinkangas, Espoon kaupunki, kaupunkitekniikan keskus, puh. 050 320 0561, pasi.severinkangas@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden uudistaminen alkaa metroaseman ympäristöstä8.11.2018 10:27Tiedote

Metron läntisen pääteaseman rakentaminen Kivenlahteen käynnistää koko alueen uudistumisen. Ensimmäisenä rakennetaan tulevan metroaseman ympäristö, jonne kaavoitetaan asumisen lisäksi runsaasti liike- ja toimitiloja vahvistamaan jo entuudestaan Kivenlahden monipuolista palvelutarjontaa. Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee kokouksessaan 14. marraskuuta esitystä kaupunginhallitukselle Kivenlahden metrokeskuksen asemakaavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme