Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Katutyö haittaa liikennettä Kantelettarentiellä

Jaa

Kantelettarentiellä Kannelmäessä on meneillään katutyö, jonka yhteydessä rakennetaan uusi kävelytie ja pyörätie sekä uusitaan alueen vesihuollon linjoja sekä johtoja. Toukokuussa Kantelettarentieltä Kauppakeskus Kaaren menevä oma kaista sulkeutuu ja kaikki liikenne tulee kulkemaan kiertoliittymän kautta. Jalankulku ja pyöräliikenne siirretään Kauppakeskus Kaareen menevälle suljetulle ajokaistalle.

Kantelettarentiellä Kannelmäessä on meneillään katutyö, jonka yhteydessä rakennetaan uusi kävelytie ja pyörätie sekä uusitaan alueen vesihuollon linjoja sekä johtoja.

Toukokuussa Kantelettarentieltä Kauppakeskus Kaaren menevä oma kaista sulkeutuu ja kaikki liikenne tulee kulkemaan kiertoliittymän kautta. Ajoneuvoliikenteen tulee varautua ajoittaiseen ruuhkautumiseen ja kehotamme noudattamaan erityistä varovaisuutta.

Jalankulku ja pyöräliikenne siirretään Kauppakeskus Kaareen menevälle suljetulle ajokaistalle. Alueella on noudatettava erityistä varovaisuutta ja polkupyörät on talutettava kauppakeskus Kaaren puoleisen suojatien yli, sillä siirretylle jalankulku- ja pyöräilyreitille tulee putkitusjärjestelyjä maan pinnalle.

Liikennettä haittaava työvaihe alkaa 13.5. alkavalla viikolla ja liikennejärjestelyt kestävät arviolta heinäkuun loppuun. Työvaiheen aikana tehdään jätevesi- hulevesi- ja vesihuollonjohtojen siirtoa. Koko urakka saadaan valmiiksi arviolta syyskuun loppuun mennessä 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen
Jyrki Liikamaa, työnjohtaja
VRJ Etelä-Suomi Oy
+358 40 0016551
jyrki.liikamaa@vrj.fi

Rakennuttaminen
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja (poissa 20.-24.5.)
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme