Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Katutyö ja louhinta haittaavat liikennettä Kantelettarentiellä

Jaa

Kantelettarentiellä Kannelmäessä on meneillään katutyö, jonka yhteydessä rakennetaan uusi kävelytie ja pyörätie sekä uusitaan alueen vesihuollon linjoja sekä johtoja. Louhintoihin liittyvät räjäytykset haittaavat liikennettä ajoittain 19.6. alkaen heinäkuun loppuun.

Kantelettarentiellä kauppakeskus Kaaren lähellä louhitaan kalliota ja tehdään räjäytyksiä, joiden vuoksi liikenne joudutaan pysäyttämään ajoittain. Pysäytyksen kesto on korkeintaan viisi minuuttia, ja niitä tehdään maanantaista perjantaihin kello 7.00–18.00 välillä. Louhintoja tehdään 19. kesäkuuta alkaen ja ne jatkuvat heinäkuun loppuun saakka.

Urakoitsija pyrkii välttämään räjäytystöitä ruuhka-aikoina.

Katutyömaan vuoksi liikenne on ohjattu poikkeusreitille toukokuussa. Tuolloin Kantelettarentieltä Kauppakeskus Kaareen menevä kaista sulkeutui ja moottoriajoneuvoliikenne ohjattiin kulkemaan kiertoliittymän kautta.  Jalankulku ja pyöräliikenne kulkee nyt Kauppakeskus Kaareen menevällä suljetulla ajokaistalla. 

Koko urakka saadaan valmiiksi arviolta syyskuun loppuun mennessä 2019. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen
Jyrki Liikamaa, työnjohtaja
VRJ Etelä-Suomi Oy
+358 40 0016551
jyrki.liikamaa@vrj.fi

Rakennuttaminen
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Lataa
Työmaa-alue punaisella.
Työmaa-alue punaisella.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kumpulanmäen arkkitehtuurikilpailun voittanut ehdotus on ”Kaupungin porteilla – Tiedon portailla”11.10.2019 15:00:00 EESTTiedote

Kumpulanmäen arkkitehtuurikilpailun voittajaksi on valittu ehdotus ”Kaupungin porteilla – Tiedon portailla”, jonka tekijöiksi paljastuivat Schauman & Nordgren Architects Oy, MASU Planning Oy ja Schauman Arkkitehdit Helsinki Oy. Tuomaristo oli voittajasta yksimielinen. Lisäksi tuomaristo päätti jakaa kunniamaininnan nimimerkille ”Banana Split”, jonka tekijät ovat Arkkitehdit Rudanko+Kankkunen Oy ja Nomaji maisema-arkkitehdit Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme