Varsinais-Suomen ELY-keskus

Kauhan silta uusitaan Salossa maantiellä 2407

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloitti Salossa maantiellä 2407 (Raatalantie) Kauhan sillan uusimistyöt viikolla 12. Työt kestävät sillalla loppusyksyyn asti. Töiden ajaksi yleinen liikenne Kauhan siltapaikalla ohjataan nykyisen sillan viereen rakennettavalle kiertotielle. Kiertotien leveys on 5,0 m. Kiertotiellä on käytössä yksi ajokaista ja liikenteenohjaus toteutetaan liikennevaloilla. Siltapaikalla töistä aiheutuu haittaa liikenteelle. Pahoittelemme työn aiheuttamaa haitta tielläliikkujille.

Kauhan silta
Kauhan silta

Nykyinen Kauhan silta on valmistunut 1963, eikä sillan peruskorjaaminen ole sen huonokuntoiseen takia enää tarkoituksenmukaista. Vanha puinen liimattu palkkisilta uusitaan kokonaisuudessaan. Uusimisen myötä sillan hyödyllinen leveys kasvaa 8,5 metriin. Uusi silta on tyypiltään teräsbetoninen laattakehäsilta ja se on hieman vanhaa siltaa pidempi.

Työt alkoivat viikolla 12 valmistelevilla töillä sekä jatkuvat kiertotien rakentamisella nykyisen sillan viereen. Ajoneuvo- ja kevytliikenne ohjataan rakennettavalla kiertotielle sillan uusimistyön ajaksi. Kiertotien ja varasillan leveys on 5,0 m. Kiertotiellä on käytössä yksi ajokaista ja liikenteenohjaus toteutetaan liikennevaloilla. Tien nopeusrajoitusta lasketaan työmaan kohdalla 30 km:iin/h.

Liikennemäärä sillalla on noin 1900 ajoneuvoa vuorokaudessa, josta raskaan liikenteen osuus on 133 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Tehan Oy.

Sillan sijainti kartalla (maps.goole.fi)

Lisätietoja:                

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: projektipäällikkö Kauko Marttila, p. 050 381 8843

- Tehan Oy: työpäällikkö Jarno Koivula, p. 040 139 3223

Avainsanat

Kuvat

Kauhan silta
Kauhan silta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen ELY-keskus
Varsinais-Suomen ELY-keskus
Itsenäisyydenaukio 2
20800 Turku

0295 022 500 (vaihde)http://www.ely-keskus.fi/varsinais-suomi

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Rajaojan silta puretaan ja korvataan rummulla Salossa Särkisalontiellä17.5.2022 09:43:34 EEST | Tiedote

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Salossa Särkisalontiellä (mt 1823) sijaitsevan Rajaojan sillan muutostyöt tällä viikolla. Muutostöiden on tarkoitus valmistua kesäkuun aikana. Ennen vanhan sillan purkutyötä siltapaikalle rakennetaan kiertotie. Kiertotiejärjestelyn ajan liikenne kavennetaan yhdelle kaistalle (kaistan leveys 4 metriä) ja käytössä on liikennevalo-ohjaus. Ajoneuvoliikenteen jonotusajat pyritään kuitenkin pitämään mahdollisimman lyhyenä. Pahoittelemme työn aiheuttamaa haittaa tielläliikkujille.

Lohvon ja Piiliojan siltoja korjataan Perniössä seututiellä 183 (Kemiöntie)13.5.2022 10:07:16 EEST | Tiedote

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloitti Perniössä seututiellä 183 (Kemiöntie) sijaitsevien Lohvon ja Piiliojan siltojen korjaustyöt toukokuun alussa. Korjaustöiden on tarkoitus valmistua kesäkuun aikana. Korjaustyöt toteutetaan siten, että molemmilla siltapaikoilla on käytössä vähintään yksi ajokaista ajoneuvoliikenteelle. Kaistan ollessa suljettuna käytössä on liikennevalo-ohjaus. Ajoneuvoliikenteen jonotusajat pyritään kuitenkin pitämään mahdollisimman lyhyenä. Pahoittelemme työn aiheuttamaa haittaa tielläliikkujille.

Päällystystyöt jatkuvat Lounais-Suomessa ensi viikolla (vko 20)13.5.2022 09:45:34 EEST | Tiedote

Päällystystyöt jatkuvat maanteillä 192 Mietoisissa välillä Pyhe-Y-tien liittymä ja 204 Pöytyällä välillä Rannanmäki-Uusikartano. Valtatien 1 ja Turun kehätien eli kantatien 40 liittymässä Kaarinan Kirismäessä päällystetään vielä joitain erkanemiskaistoja. Uusia kohteita ovat kantatie 44 Kankaanpään keskustan kohdalla, maantie 204 Turun Tortinmäen ympäristössä ja maantie 1890 Naantalin Rymättylässä välillä Röölä-Hanka.

Restaureringsplaneringen av Saarenjärvi inleddes som en del av livsmiljöprogrammet Helmi12.5.2022 16:24:29 EEST | Tiedote

NTM-centralen i Egentliga Finland har beställt en restaureringsplan för Saarenjärvi på gränsen mellan Salo och Raseborg. Saarenjärvi hör till Natura 2000-området i Kisko ås vattendrag och Saarenjärvi, som inrättats som ett särskilt skyddsområde för fåglar, dvs. SPA-område, har fredats som privat skyddsområde. Savo-Karjalan vesi- ja ympäristösuunnittelu Oy ansvarar för det praktiska genomförandet av planen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme