Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Kauklahti tänään, kauklahtelaisten oma näyttely KAMUssa 13.6.-3.9.2017

Jaa

Kauklahti tänään -näyttelykokonaisuus on syntynyt Espoon kaupunginmuseon ja Kauklahden asukkaiden yhteistyönä. Se on osa Kauklahden lasitehtaan elämästä kertovan Lasin aika -näyttelyn oheisohjelmaa. Näyttelykokonaisuus muodostuu videoteoksesta ja kahdesta peräkkäisestä valokuvanäyttelystä. Kauklahti tänään -näyttelyn aikana näyttelykävijät voivat osallistua näyttelyyn kirjoittamalla oman kokemuksensa espoolaisen maiseman kerroksellisuudesta.

Kauklahden Hamsterit -video kertoo Kauklahden lasten elämästä kuluneen lukuvuoden aikana. Video on dokumentaatio Hamsterit-ryhmän toiminnasta Kauklahden nuorisotilassa ja video tarjoaa samalla välähdyksiä siitä miltä Kauklahti näyttää lasten silmin. Video on osa Espoon kaupunginmuseon ja Espoon nuorisopalveluiden vuonna 2015 alkanutta yhteistyötä.


Kauklahden historian merkkejä nykypäivässä kommentoi kaksi peräkkäistä valokuvanäyttelyä. Maaja Anteploonin näyttely Menneisyys on osa tulevaisuutta! näyttää Kauklahden maisemaa hallitsevan lasitehtaan piipun eri olosuhteissa. Marjo Ojasen näyttelyyn Maalaismaisemia urbaanin Kauklahden sydämessä on valittu valokuvia Kauklahden maisemasta kaikkina vuodenaikoina.


Kauklahti tänään -näyttelykokonaisuus on esillä KAMUssa 13.6.-3.9.2017. Menneisyys on osa tulevaisuutta! 13.6.-30.7. ja Maalaismaisemia urbaanin Kauklahden sydämessä 1.8.-3.9.

Näyttelyyn on vapaa pääsy!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Museolehtori Tiina Hero, Espoon kaupunginmuseo
0468872680, tiina.hero@espoo.fi

Nuorisonohjaaja Hanna-Leena Strang-Kilpelä, Espoon kaupungin Nuorisopalvelut, kulttuurinen nuorisotyö
0468771230, hanna-leena.strang-kilpela@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

www.espoonkaupunginmuseo.fi | www.espoo.fi/nuoret | www.kulttuuriespoo.fi 

#espoonkaupunginmuseo #nuoriespoo #kulttuuriespoo

@espoocitymuseum @nuoriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunkipyörät tulivat Espooseen jäädäkseen - laaja järjestelmä käyttöön ensi keväänä18.10.2017 22:39Tiedote

Espoon kaupunki jatkaa oman kaupunkipyöräjärjestelmänsä hankinnan valmistelua. Tekninen lautakunta päätti asiasta 18.10.2017. Espooseen hankittava kaupunkipyöräjärjestelmä kattaa keväästä 2018 lähtien 700 pyörää ja 70 pyöräasemaa. Kaupunkipyörien soveltuvuutta Espooseen on toukokuusta lähtien kokeiltu Matinkylän ja Olarin alueilla 100 pyörän ja 10 pyöräaseman voimin. Tekninen lautakunta kehotti tutkimaan mahdollisuutta laajentaa kaupunkipyöräjärjestelmää mahdollisimman nopeasti myös Leppävaaran alueelle.

Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan 26.10.18.10.2017 14:45Tiedote

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä upeina orkesterisovituksina. Kitaristi Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään joukko maamme valovoimaisimpia artisteja, mm. Ellinoora, Janna, Pepe Willberg ja Von Hertzen Brothers.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme