Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaukolämmön rakennustyöt haittaavat liikennettä Helsingin keskustassa Kansakoulukadulla 11.7.2017 alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Kansakoulukadulla välillä Annankatu ja Fredrikinkatu 11.7. – 1.8.2017. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Kansakoulukatua ei pääse Annankadulta Fredrikinkadulle. Kiertotie kulkee Urho Kekkosen kadun kautta. Kääntyminen Annankadulta Kansakoulunkadulle suljetaan.

Joukkoliikenne: Normaalisti

Jalankulkijat: Normaalisti

Polkupyöräilijät: Normaalisti

Helen Oy pahoittelee kaukolämpötöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Työn suorittaja: Maarakennusliike Pusku Oy, Mikko Matikainen 0400 158 769
Työn tilaaja: Helen Oy, Jukka Nevalainen 050 559 1691
Toni Paakkunainen / kaupunkiympäristön toimiala p. 09 310 38968

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 14.11.201714.11.2017 18:45Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa:https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-11-14_Kylk_14_Pt/index.html   Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta:https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Helsingin kaupungin omistamien Metropolia-kiinteistöjen kauppa valmistui14.11.2017 09:00Tiedote

Helsingin kaupunki ja Kojamo-konserni ovat viimeistelleet kiinteistökaupan, joka koskee kaupungin omistamia, Metropolia Ammattikorkeakoulun käytössä olevia kiinteistöjä. Metropolia keskittää toimintansa neljälle kampukselle, minkä vuoksi kaupan kohteena olevat kiinteistöt ovat jäämässä tyhjilleen. Myyntitulot on tarkoitus käyttää Myllypuron kampukseen, jota kaupunki rakentaa parhaillaan ammattikorkeakoulun käyttöön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme