Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kauppakeskus Lohi viittä vaille valmis - Lohi kiinnosti työpaikkana monia

Jaa

Kauppakeskus Lohi on viimeistä silausta vaille valmis ottamaan asiakkaat lämpimästi vastaan. Liikkeet tekevät sisustustöitä vielä vajaan viikon verran, jotta avausta päästään juhlistamaan 5.9.2019. Avauksen viralliset osuudet pidetään kauppakeskuksen kauppakäytävällä ennen kymmentä ja klo 10.00 liikkeet pääsevät palvelemaan asiakkaita.

Sokos palaa Lohjalle uuden upean valikoiman kera.
Sokos palaa Lohjalle uuden upean valikoiman kera.

– Rakentaminen ja tilojen vuokraaminen on kaikkineen sujunut erittäin hyvin. Avajaispäivänä avataan reilut 70 prosenttia liiketilojen palveluista ja loppuvuoden aikana loputkin avaavat ovensa. Tilojen vuokrausaste on lähes sata, ja vain muutaman prosentin lohkaisevasta tilasta puuttuu vuokralainen ja siitäkin käydään jo alustavia neuvotteluja, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

Lohen palvelut monipuolistuvat

Avajaisiin uutena palveluna ehtii myös mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar, joka avaa liikkeen ykköskerroksen kauppakäytävälle. Vuokralaiset avaavat liikkeitä hieman vaiheittain syksyn aikana. Ensimmäiseen kerrokseen tulee myös Nissen, joka avaa liikkeensä loppuvuodesta. Nisseniltä löytyy laaja valikoima silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä sekä Nissenille tuttu aina ilmainen optikon näöntarkastus.

Toisen kerroksen palveluita tulee täydentämään Robert’s Coffee, josta kahvin ja korvapuustien tuoksu tulvahtaa kauppakeskukseen marraskuussa. H&M puolestaan avautuu marraskuun puolivälin jälkeen ja ensi vuoden alusta tarjonta täydentyy kuntokeskus Fitness24Sevenin palveluilla.

Kauppakeskus Lohi kiinnosti satoja työnhakijoita

Uusi kauppakeskus kiinnosti työnhakijoita ja hakemuksia SSO:n osalta saatiin yli 600, joista kuutisenkymmentä pääsee pian palvelemaan asiakkaita.

– Olemme saaneet rekrytoitua aivan mahtavan innostuneen porukan uuteen kauppakeskukseen. Odotukset ovat korkealla, kuvailee SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo avajaisiin valmistautuvien tunnelmia.

Moni kauppakeskuksen uusista työntekijöistä onkin jo aloittanut työnsä ja yksi heistä on Sokoksen tavaratalopäällikkö Heta Länkä.

– Odotan suuresti pääsyä tositoimiin, että uusi upea Sokoksemme aukeaa ja pääsemme palvelemaan asiakkaita niin muodin, kauneuden kuin kodin tuotteiden parissa. Haluamme Sokoksella auttaa asiakkaitamme löytämään oman tyylinsä. Henkilökuntamme odottaa suurella innolla avajaisia ja haluammekin toivottaa yhdessä tiimin kanssa kaikki asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi uuteen Lohen Kauppakeskukseen. Ihana kodin osastomme ja laaja muodin valikoimamme tuovat paljon uutta Lohjalle. Valikoimamme koostuu huippubrändeistä, joista voisin mainita muutamia, kuten Marimekko, Iittala, Vagabond, Fila, Adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Turo, luettelee Heta.

S-marketin hyllytys hyvässä vauhdissa – palaa loistoonsa

S-market alkaa näyttää jo kaupalta, mutta jos vanhoja valtteja ovat olleet muun muassa pitkät aukioloajat, laaja tuotevalikoima sekä pysyvästi edulliset hinnat niin uusia vahvuuksia edustavat entistäkin laajempi, todella herkullinen palvelutori, aikaisempaa monipuolisempi paistopiste, salaattibaari ja appelsiinimehukone.Kaikesta huokuu laadukkaan ruokakaupan leima.

– Olemme halunneet tehdä lohjalaisille herkullisen ja palvelevan kaupan, sellaisen, joka sopii kaupungin keskustaan. Tavallaan olemme palaamassa takaisin vanhan historian äärelle, sillä myös tällä paikalla aiemmin toimineella S-marketilla oli tällainen maine, ryhmäpäällikkö Sari Danielsson kertoo.


Ensimmäinen kerros:

 1. S-market
 2. Alko
 3. SSO:n ravintolat Antonio ja Toasti
 4. Apteekki Lohi
 5. Timanttiset
 6. PP-auto Oy:n showroom
 7. Nissen, avataan loppuvuoden aikana
 8. Jungle Juice Bar
 9. Suomalainen Kirjakauppa
 10. Parturi-Kampaamo Salon Klipsi
 11. Sokos (jatkuu toiseen kerrokseen)

Toinen kerros:

 1. Laurea ammattikorkeakoulu
 2. Robert’s Coffee, avataan marraskuussa
 3. Fitness 24Seven, avataan tammikuussa 2020
 4. Lindex
 5. Sokos (jatkuu 1. kerroksesta)
 6. H&M, avataan marraskuussa

pohjakerros

 1. lämmin parkkihalli 185 autolle ja 5 latauspaikkaa sähköautoille

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, puh. 040 540 2006
liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, puh. 050 466 8252

Kuvat

Sokos palaa Lohjalle uuden upean valikoiman kera.
Sokos palaa Lohjalle uuden upean valikoiman kera.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Lisää hyötyä asiakasomistajille - Suur-Seudun Osuuskauppa SSO maksaa jälleen ylijäämänpalautusta asiakasomistajilleen22.4.2020 13:00:00 EESTUutinen

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n edustajiston kevätkokouksessa 2.4.2020 tehdyn päätöksen mukaisesti, Suur-Seudun Osuuskaupan asiakasomistajille maksetaan viime vuodelta 0,25 % ylijäämänpalautusta. SSO:n asiakasomistajille palautuu ylijäämäpalautuksen muodossa yli 0,5 milj. euroa. – Uskomme, että ylijäämänpalautus on erityisesti nyt vallitsevassa tilanteessa tärkeä piristysruiske asiakasomistajiemme arkeen ja talouteen, onhan osuuskaupan sääntömääräinen tehtävä edistää omistajiensa taloudellista hyvinvointia, kertoo toimitusjohtaja Tapio Finér. Ylijäämänpalautus on osuustoiminnan periaatteisiin kuuluva palkitsemismuoto, jonka suuruuteen jokainen asiakasomistaja voi omalla kohdallaan vaikuttaa keskittämällä ostoksiaan Suur-Seudun Osuuskauppaan. Päätöksen mahdollisen ylijäämänpalautuksen tai osuusmaksun koron maksamisesta tekee aina vuosittain osuuskaupan edustajisto hallituksen ja hallintoneuvoston esityksen pohjalta. – Ylijäämänpalautus on konkreettista rahaa suoraan asiakasomistajien S-Ti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme