Matkus Shopping Center

Kauppakeskus Matkus kutsuu alueen asukkaat ideoimaan uuden aktiviteettipuiston nimeä

Jaa

Kuopion alueen asukkaat halutaan osallistaa mukaan kesällä 2020 Matkuksen piha-alueella aukeavan aktiviteettipuiston nimen suunnitteluun. Ainutlaatuinen Kuopio-teemainen aktiviteettipuisto tarjoaa valmistuttuaan liikunta- ja hauskanpitomahdollisuuksia kaikenikäisille kävijöille vuoden ympäri.

- Rakennamme puiston ennen kaikkea alueen asukkaiden iloksi ja vastaamaan heidän tarpeisiinsa. Siksi on luonnollista kutsua heidät mukaan myös puiston nimen suunnitteluun. Tämä on koko alueen yhteinen projekti, taustoittaa Matkuksen kauppakeskusjohtaja Minna Karppinen.

Erilaisista leikki- ja liikunta-alueista, rauhalliseen oleiluun soveltuvista istuskelupaikoista ja kahvilaterassista sekä avoimesta torialueesta koostuvan 3 800 m2 kokoisen puiston lopullinen nimi valitaan tulleiden nimiehdotusten joukosta ja valittua nimeä ehdottanut tullaan palkitsemaan.

Inspiraatiota nimen miettimiseen voi hakea jo nimetyistä puiston leikkialueista. Leikkialueet on nimetty Kuopion alueen nähtävyyksiä ja maamerkkejä kunnioittaen Pikku-Tahkoksi, Pikku-Vänäriksi, Pikku-Puijoksi ja Pikku-Kallavesj’ksi. Jokainen leikkialue sisältää viitteitä nimestään. Esimerkiksi Pikku-Puijossa kohoaa 7-metrinen seikkailutorni ja Pikku-Tahkosta löytyy valikoima erilaisia liukumäkiä.

- Koko puisto on kunnianosoitus Kuopion seudun aarteille, historialle ja tarinoille. Esimerkiksi savolainen luonto näkyy puistossa niin väri- kuin materiaalivalinnoissa. Näin ollen tuntui luonnolliselle tehdä puiston leikkialueiden nimeämisessä yhteistyötä paikallisten tahojen kanssa ja nostaa niitä tätä kautta esille, kertoo Karppinen.

Puiston nimi julkaistaan lauantaina 16.5. Matkuksen järjestämässä ja Aki Linnanahteen sekä Aku Hirviniemen luotsaamassa koko perheen talk show’ssa. Humoristinen talk show lähetetään live-lähetyksenä kauppakeskus Matkuksesta ja sitä on mahdollista seurata etänä omalta kotisohvalta käsin.

- Tapahtuman taustalla on halu kehittää toimintaamme ja viihdyttää asiakkaitamme myös tässä poikkeustilanteessa. Lähdimme miettimään luovia ratkaisuja, joiden avulla voisimme järjestää Matkuksessa tapahtuman ja tuoda samalla piristystä asiakkaillemme aikana, jolloin suurin osa tapahtumista ja menoista on peruttu, sanoo Karppinen.

Ehdota nimeä aktiviteettipuistolle

Matkuksen aktiviteettipuiston nimeä voi ehdottaa su 10.5. asti. Jokainen osallistuja voi antaa yhdestä kolmeen (1–3) nimiehdotusta. Valittua puiston nimeä ehdottanut voittaa itselleen Micro Downtown -potkulaudan (arvo 219 €). Lisäksi kaikkien nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan viisi kappaletta 50 € lahjakortteja Matkukseen.

Aktiviteettipuiston nimeä voi ehdottaa osoitteessa: www.matkusshoppingcenter.fi/nimikilpailu.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Minna Karppinen, kauppakeskusjohtaja
P. 0400 668 335
minna.karppinen@ingka.com

Lue lisää aktiviteettipuistohankkeesta:
https://www.matkusshoppingcenter.fi/

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Matkus Shopping Center
Matkus Shopping CenterTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Matkus Shopping Center

Kauppakeskus Matkukseen uusi ravintolakulmaus – Kuopion uusien ravintolaketjujen antimia voi syödä myös terassilla22.4.2021 12:00:00 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Matkuksen ja samalla koko Kuopion ravintolatarjonta monipuolistuu, kun kauppakeskukseen avataan kokonaan uudistettu ravintola-alue. Alue avaa ovensa kesäkuun aikana kahden tunnetun ravintolatoimijan johdolla, kun raikasta street foodia tarjoava Fafa’s ja sushiravintola Luckiefun’s avaavat Matkukseen ensimmäiset ravintolansa Kuopiossa.

Kauppakeskus Matkus kannustaa vastuullisiin valintoihin Black Fridayna19.11.2020 14:48:47 EET | Tiedote

Black Fridayn yhteydessä keskustellaan vuosittain liikakulutuksesta ja tarpeettoman tavaran ostamisesta. “Valitse ajatuksella, käytä rakkaudella” -teemalla kauppakeskus Matkus rohkaisee kuluttamaan vastuullisesti myös Black Fridayna. Ingka Centers nostaa teemaa vahvasti esille Euroopassa ja Venäjällä kaksi viikkoa kestävässä kampanjassaan 23.11.–6.12. välisenä aikana. Nyt lanseerattava kampanja on osa Ingka Centersin laajempaa toimenpidekokonaisuutta, jolla pyritään edistämään kestäviä elintapoja sekä ideologiaa, jossa ostoksia tehtäisiin harkiten ja olemassa olevista tavaroista huolehdittaisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme