Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kauppatorin alueella ei toritoimintaa eikä vesiliikennöintiä maanantaina 16.7.2018

Jaa

Helsingissä järjestetään maanantaina 16.7. Yhdysvaltojen ja Venäjän presidenttien tapaaminen. Tapaaminen aiheuttaa merkittäviä poikkeusjärjestelyjä Helsingin keskustassa.

Tapaamisen johdosta liikkumista Kauppatorin alueella rajoitetaan maanantaina 16.7. Kauppatorilla ei voida järjestää toritoimintaa maanantaina. Rajoitetun liikkumisen takia Kauppatorin vesibussit ja risteilyalukset eivät voi liikennöidä Kauppatorilta maanantaina.

Suomenlinnan liikenne turvataan myöhemmin tarkemmin ilmoitettavalla tavalla.

Helsingin kaupunki pahoittelee yrittäjille torikaupan ja alusten lähtölaitureiden sulkemisesta aiheutuvaa haittaa.

Helsingin poliisi, kaupunki ja Helsingin seudun liikenne (HSL) tiedottavat erikseen liikenne- ja muista poikkeusjärjestelyistä myöhemmin.

Lisätiedot: vs. kansliapäällikkö Tommi Laitio, tommi.laitio@hel.fi, p. 050 563 4950 

Lisätiedot torikauppiaille: vs. toimialajohtaja Raimo K. Saarinen raimo.k.saarinen@hel.fi, tukkutori@hel.fi, p. 09 310 38801

Lisätiedot vesiliikennöitsijöille: ulkoilupalvelupäällikkö Stefan Fröberg, stefan.froberg@hel.fi, p. 09 310 87901

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki - Helsingfors stad
Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

00099 HELSINGIN KAUPUNKI

09 310 1691https://www.hel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki - Helsingfors stad

Kaksikymmentä Helsingin tekijää palkitaan huomenna / Tjugo skapare av Helsingfors får pris i morgon12.6.2018 00:00Tiedote

Huomenna Helsinki-päivänä kaupunki palkitsee noin 20 eri alojen vaikuttajaa. Palkittavat ovat ansiokkaasti työskennelleet Helsingin hyväksi tai tehneet Helsinkiä tunnetuksi työskennellessään kansainvälisissä tehtävissä. Tunnustukset jaetaan pormestari Jan Vapaavuoren ja apulaispormestareiden isännöimässä Helsinki-päivän kutsujuhlassa Bio Rexissä 12.6. klo 18 alkaen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme