Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin avustusten haku alkaa 1.3.

Jaa
Vaasan kaupunki myöntää vuosittain yleisiä avustuksia eri alojen yhdistyksille, yhteisöille, tapahtumien järjestäjille sekä yksityishenkilöille ja taiteilijoille. Haku tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta.

Maaliskuun haussa kaupungin avustuksia haetaan muiden paitsi kulttuuriavustusten osalta. 1.–31.3. haettavissa olevat avustukset ovat:

  • asukasyhdistysten avustukset
  • hyvinvointijaoston avustukset yhdistyksille
  • liikuntapalveluiden toiminta-avustukset
  • tapahtuma-avustukset (1.6. –31.12.2023 järjestettäville tapahtumille)
  • toiminta-avustukset nuorisoyhdistyksille ja
  • Vähänkyrön aluelautakunnan yleisavustukset.

Kaupungilla kokeiltiin yhtenäistää kaikkien avustusten haku maaliskuulle samassa yhteydessä, kun siirryttiin uuteen sähköiseen avustusjärjestelmään. Kulttuuriavustusten haku on päätetty kuitenkin palauttaa takaisin tammikuulle vuoden 2022 alussa.

Tapahtuma-avustuksille kaksi hakua vuodessa

Vuonna 2022 päätettiin myös jakaa tapahtuma-avustusten haku kahteen hakukertaan vuodessa. Lokakuussa 2022 on ollut haku tapahtumille, joiden ajankohta on 1.1. –31.5.2023 ja nyt maaliskuun haussa haetaan avustusta 1.6.–31.12. välisenä aikana järjestettäville tapahtumille.

Lisätietoa eri avustuksista vaasa.fi/avustukset

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme