Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin hallintotalon remontti siirtää keskushallinnon palveluita väistötiloihin

Jaa

Vaasan kaupungin henkilöstöpalvelut ja kaupunkikehitys ovat muuttaneet yhteisiin väistötiloihin Raastuvankatu 33:een. Rekrytointi ja sosiaali- ja terveystoimen sekä varhaiskasvatuksen sijaisvälitys palvelevat edelleen osoitteessa Vaasanpuistikko 12 A.

Talous- ja omistajaohjaus siirtyy Raastuvankatu 33:een joulukuun alussa. Kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen kokoustilat siirtyvät Raastuvankadulle tammikuussa.

- Ensimmäinen kaupunginvaltuuston kokous pidetään uusissa tiloissa Raastuvankadulla 11.2.2019 ja kaupunginhallituksen kokous 28.1.2019, kertoo vt. hallintojohtaja Anna-Maija Iitola.

Tammikuussa muuttokuormansa hallintotalolta väistötiloihin vievät vielä kaupunginkanslia ja kielenkääntämö. Myös asiakirjahallinto, kuten kirjaamo ja keskusarkisto ovat käynnistäneet muuttovalmistelut.
 
- Kaupungin keskusarkiston pakkaaminen ja siirto väistötiloihin on alkanut, ja tämän vuoksi keskusarkisto on suljettu toistaiseksi. Keskusarkiston avaamisesta tiedotetaan, kun siirto on valmis, kertoo Satu Latvala keskusarkistosta.

Kirjaamossa kuntalaiset voivat asioida uudessa osoitteessa 15.1.2019 lähtien. Kirjaamo tulee sijaitsemaan 1. kerroksessa Raastuvankatu 33:ssa.
 
Takaisin hallintotalolle palataan remontin valmistuttua vuoden 2020 lopussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vt. hallintojohtaja Anna-Maija Iitola
puh. 040 590 5219, anna-maija.iitola@vaasa.fi

Keskusarkistonhoitaja Satu Latvala
puh. 040 530 9845, satu.latvala@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme