Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin konsernihallinto on muuttanut uudistetulle Hallintotalolle

Jaa

Kaupungin konsernihallinto on muuttanut takaisin Hallintotalolle, osoitteeseen Vaasanpuistikko 10 ja palvelee osoitteessa maanantaista 8.2.2021 lähtien. Hallintotalon Vaasanpuistikon puoleinen pääovi on auki arkisin kello 8.30-15.45.

Hallintotaloon ovat sijoittuneet kaupungin ylimmän johdon lisäksi talous ja strategia, omistajaohjaus, hallinto ja asiointi, henkilöstö, digitalisaatio ja innovaatiot, viestintä ja yhteiskuntasuhteet sekä sihteeripalvelut -palvelualueet.

Myös kaupungin kirjaamo, keskusarkisto ja työllistämispalvelut löytyvät talosta. Lisäksi valtuusto ja kaupunginhallitus pitävät kokouksensa hallintotalolla koronatilanteen taas niin salliessa.

Konsernihallinnon palvelut on kuvattu osoitteesta https://www.vaasa.fi/konsernihallinto/

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme