Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupungin museot ja kirjasto avoinna normaalien aukiolojen mukaan 12.8.

Jaa

Taiteiden yön peruuntumisen vuoksi Vaasan kaupungin museot ja kirjasto ovat avoinna torstaina 12.8.2021 normaalien aukiolojen mukaan.

Aiemmin ilmoitetuista tiedoista poiketen Tikanojan taidekoti, Kuntsin modernin taiteen museo, Pohjanmaan museo ja Vaasan taidehalli eivät ole torstaina 12.8. avoinna iltaan saakka (klo 15-22). Museot ovat avoinna normaalien aukioloaikojensa mukaan ja museoissa peritään normaalit pääsymaksut. 

Vaasan Taidehallissa avautuu 12.8. uusi Elina Helkalan Muistoa kunnioittaen -näyttely. Vaasan taidehalli avautuu yleisölle klo 12 ja on avoinna klo 17 saakka.

Vanhan Vaasan museo on torstaina poikkeuksellisesti suljettu.

Vaasan kaupunginkirjaston toimipisteet ovat torstaina 12.8. avoinna normaalien aukiolojen mukaisesti. 

Yksittäisiä pienempiä tapahtumia

Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut ei järjestä torstaina 12.8. mitään omaa tapahtumaa.

– Jotkut yksittäiset tapahtumanjärjestäjät ovat ilmoittaneet meille, että aikovat järjestää pienempiä tapahtumia, mutta he tekevät sen omalla vastuullaan ja huolehtivat koronaturvallisuudesta voimassa olevien rajoitusten mukaan, sanoo kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist Vaasan kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Tietoa päivitetään Vaasan kulttuuripalveluiden sosiaalisen median kanaville:

@Taiteiden yö/Konstens Natt/ Night of the Arts Vaasa

@vaasankulttuuripalvelut

@Vaasan kaupungin kulttuuripalvelut / Vasa stads kulturtjänster

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kulttuurisuunnittelija Leena Nyqvist, leena.nyqvist@vaasa.fi p. 0400 668197

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den 18 september är det hälsovårdarnas dag – de vårdar kommunbor från vaggan till graven17.9.2021 11:59:12 EEST | Tiedote

Hälsovårdarnas arbetsinsats för kommunbornas hälsa är verkligen omfattande och mångsidig. Var och en av oss har fått prata med en hälsovårdare, för de har en viktig roll när det gäller att främja kommunbornas hälsa och välmående från vaggan till graven. Hälsovårdare kan arbeta t.ex. vid mödrarådgivningen, barnrådgivningen, skol- och studenthälsovården samt inom den service som främjar seniorers hälsa.

Terveydenhoitajapäivää vietetään 18.9. – he hoitavat kuntalaisia vauvasta vaariin17.9.2021 11:54:49 EEST | Tiedote

Terveydenhoitajien työpanos kuntalaisten terveyden eteen on todella laaja ja monipuolinen. Jokainen meistä on päässyt ”terkkarin” juttusille, sillä he ovat tärkeässä roolissa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vauvasta vaariin. Terveydenhoitajat voivat työskennellä esimerkiksi äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä ikäihmisten terveydenedistämisen palveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme