Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen konsernijaoston päätöksiä

Jaa

Konsernijaosto mm. merkitsi tiedoksi Länsimetron ajankohtaiskatsauksen ja päätti toimiohjeista HSL:n yhtymäkokoukseen.

Konsernijaoston mukaan Länsimetro Oy:n hallituksen tulee ratkaista hankkeen etenemisen edellyttämät avoimet sopimuskysymykset ja sopimustarkistukset niin, että hankkeen toteuttaminen etenee valtuuston hyväksymän hankesuunnitelman sekä sille asetetun budjetin ja aikataulun mukaisesti ja niin että metroinfran käytönaikaisen kunnossapidon ohjelmointi ja seuranta hoidetaan ajantasaisella ja tarkoituksenmukaisella tavalla.

Konsernijaosto päätti ehdottaa, että kaupunginhallitus päättää Espoon liittymisestä UNA Oy:n osakkaaksi ja merkitsee osakkeita 30.000 eurolla.

Konsernijaosto merkitsi tammi - syyskuun 2018 konserniraportin tiedoksi. Konserniyhtiöille ja kuntayhtymille asetettujen tavoitteiden arvioidaan pääsääntöisesti toteutuvan. Espoon Asunnot Oy:n tavoite vuosittain alkavien asuntojen määrästä ei kuitenkaan toteudu. Aiemmin päätetyn mukaisesti viivästynyt asuntotuotanto toteutetaan tulevana vuonna.

Konsernijaosto päätti toimiohjeista Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän (HSL) yhtymäkokoukseen 27.11.2018. Jaosto kehottaa HSL hallitusta kehittämään laadukkaan ja ajantasaisen tiedon keräämistä ja analysointia joukkoliikenteen palvelutason parantamiseksi ja varautumaan espoolaisten joukkoliikenteen palvelutason laskun korjaamiseen siellä, missä asiakastyytyväisyys on heikentynyt.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Matkailun toimialan kasvu ja matkailukysyntä näkyy Vuoden matkailualue Espoossa18.3.2019 09:13:11 EETTiedote

Visit Finland, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL sekä Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy valitsivat vuonna 2018 Espoon kautta aikain ensimmäiseksi Vuoden matkailualueeksi Suomessa. Espooseen houkuttelee vierailijoita saaristo, Nuuksion kansallispuisto, monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatarjonta kohteineen sekä lukuisat yritystapahtumat ja kansainväliset tieteelliset kongressit.

Det mobila sjukhuset LiiSa för jourtjänsterna till vårdhemmen för äldre i Esbo15.3.2019 13:43:59 EETTiedote

Det mobila sjukhuset (LiiSa på finska) förbättrar vården av boende på vårdhem genom att föra jourtjänsterna till den boende när en sjukskötare som fått specialutbildning i jourbedömning av patienter besöker vårdhemmet för att bedöma den boendes hälsotillstånd och genomföra vårdåtgärder. Det mobila sjukhusets verksamhet inleds 4.3.2019. Tjänsten är ett samarbete mellan Esbo stads social- och hälsovårdssektor och sjukvårdsdistriktet HUS.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme