Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 11.5.2020

Jaa

Kaupunginhallitus hyväksyi asemakaavan muutokset Niittykummussa ja Westendissä. Kaitaan metrokeskuksen kaava jäi pöydälle.

Kaupunginhallitus hyväksyi Niittyportin asemakaavan muutoksen Niittykummussa. Tavoitteena on muuttaa liike- ja toimistorakennusten korttelialue asuinkerrostalojen korttelialueeksi, jolle sallitaan myös liike-, palvelu- ja toimistotilojen rakentaminen. Ympäröiviä katualueita Niittytaivalta, Taivalporttia ja Niittyporttia jäsennellään uudelleen. Korttelialueelle saa rakentaa kaksi kahdeksankerroksista asuinkerrostaloa sekä pysäköintilaitoksen.

Kaupunginhallitus hyväksyi Westendin asemakaavan muutoksen, jonka tavoitteena on alueella toimivan hoivakodin, Kanervakodin, laajentaminen 900 kerrosneliömetrillä. Tällä mahdollistetaan 20 huoneiston lisääminen alueelle.

Kaitaan metrokeskuksen asemakaava jätettiin pöydälle seuraavaan kokoukseen.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme