Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 19.6.2017

Jaa

Kaupunginhallitus mm. hyväksyi asemakaavoja, perusti pysäköintiyhtiöitä ja nimesi toimielimiä.

Kaupunginhallitus päätti perustaa Kiinteistö Oy Finnoon pysäköinti -nimisen osakeyhtiön, jonka tehtävänä on toteuttaa ja hallinnoida Finnoon kehitysalueella pysäköinnin yhteiskäyttö-suuryksiköitä.

Kaupunginhallitus päätti perustaa Tynnyripuiston pysäköintiyhtiön Kiinteistö Oy Matinkylän Uimahallin lukuun yhdessä TA-Asunnot Oy:n, Kassiopeia Finland Oy:n ja Lujatalo Oy:n kanssa.

Kaupunginhallitus hyväksyi nähtäville Bergön osayleiskaavaehdotuksen Suvisaaristossa.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy Pakankylän kartanon asemakaavan Röylässä. Asemakaavan tavoitteena on Pakankylän kartanomiljöötä kunnioittavalla tavalla mahdollistaa Kaisankodin ja Espoon automuseon kehittyminen ja toiminta myös tulevaisuudessa. Asemakaavan rakennusoikeus yli kaksinkertaistuu. Asemakaavasta on rajattu pois alueen länsiosaan suunniteltu siirtolapuutarha-alue, joka käsitellään myöhemmin omana asiana.

Kaupunginhallitus hyväksyi Jupperi I asemakaavan muutoksen Laaksolahdessa. Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan asuinrakentaminen nykyiselle yleisten rakennusten korttelialueelle Yhteistuvan läheisyydessä.

Kaupunginhallitus hyväksyi kaupungin ja kaupunkikonsernin lainanoton ja johdannaisten käytön periaatteet.

Kaupunginhallitus päätti lausunnosta hallituksen esitysluonnoksesta laiksi talous- ja velkaneuvonnasta sekä lausunnosta ympäristöministeriölle valtakunnallisten alueidenkäyttötavoitteiden uudistamisesta.

Kaupunginhallitus nimesi useita toimielimiä, joiden kokoonpano ilmenee ennakkopöytäkirjasta. Pöydälle jäi kaupunginhallituksen edustajien valitseminen lautakuntiin ja johtokuntaan sekä vanhusneuvoston asettaminen toimikaudelle 2017- 2019.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Yhteyshenkilöt

kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Tiina Elo, p. 045 261 7447

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunkipyörät tulivat Espooseen jäädäkseen - laaja järjestelmä käyttöön ensi keväänä18.10.2017 22:39Tiedote

Espoon kaupunki jatkaa oman kaupunkipyöräjärjestelmänsä hankinnan valmistelua. Tekninen lautakunta päätti asiasta 18.10.2017. Espooseen hankittava kaupunkipyöräjärjestelmä kattaa keväästä 2018 lähtien 700 pyörää ja 70 pyöräasemaa. Kaupunkipyörien soveltuvuutta Espooseen on toukokuusta lähtien kokeiltu Matinkylän ja Olarin alueilla 100 pyörän ja 10 pyöräaseman voimin. Tekninen lautakunta kehotti tutkimaan mahdollisuutta laajentaa kaupunkipyöräjärjestelmää mahdollisimman nopeasti myös Leppävaaran alueelle.

Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan 26.10.18.10.2017 14:45Tiedote

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä upeina orkesterisovituksina. Kitaristi Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään joukko maamme valovoimaisimpia artisteja, mm. Ellinoora, Janna, Pepe Willberg ja Von Hertzen Brothers.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme