Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 30.9.2019

Jaa

Kaupunginhallitus hyväksyi muutetun lausunnon julkisuuslain laajentamista koskevasta selvityksestä. Espoo katsoo, että julkisuuslainsäädännön soveltamisalaa voidaan laajentaa oikeusministeriön selvityksen perusvaihtoehdon suuntaisesti.

Kaupunginhallitus hyväksyi Riihitonttu II asemakaavan muutoksen Niittykummussa. Asemakaavamuutoksella mahdollistetaan uusi tiivis asuinrakentaminen Niittykummun metroaseman välittömään läheisyyteen, jolloin Merituulentien varren kaupunkirakenne selkeytyy. Asemakaavasta päättää valtuusto.

Kaupunginhallitus hyväksyi osaltaan Gobbackankallion asemakaavan. Esittelijän lisäyksenä päätettiin, että Röyläntien varteen tutkitaan kevyen liikenteen väylän toteutus kaava-alueen toteuttamisen yhteydessä. Alue on Röyläntien varrella, Perusmäen ja osittain Bodomin kaupunginosissa. Tavoitteena on muodostaa viihtyisä, luonnonympäristön tarpeita huomioiva pientalovaltainen asuinalue kaupungin omistamalle maalle. Kaavalla turvataan liito-oravan elinympäristö sekä yhteydet viereisiin metsäalueisiin. Laadittava asemakaava täydentää alueen viheralueiden ja kevyen liikenteen verkostoa.

Kansainvälisen ilmastositoumuksen Covenant of Mayors for Climate and Energy:n mukaisen Espoon kaupungin kestävän energian ja ilmaston toimintasuunnitelman hyväksyminen jätettiin yksimielisesti pöydälle seuraavaan kokoukseen.

Tilapäisen valiokunnan asettaminen jätettiin yksimielisesti pöydälle.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaisesti.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tiedote Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kokouksesta 11.12.201911.12.2019 19:44:22 EETTiedote

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta päätti kokouksessaan 11.12.2019 erityisen tuen lähikoulupilotin järjestämisestä, taiteen perusopetuksen avustuksista ja tuista sekä Kalajärven koulun perusopetuksen järjestämisestä Kalajärven koulu ja päiväkoti -hankkeen aikana v. 2020-2023. Ennen kokousta lautakunta kuuli selostuksen Pohjois-Tapiolan koulun tilanteesta ja kävi yhteisen keskustelun Tila- ja asuntojaoston kanssa asiasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme