Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 3.12.2018

Jaa

Kaupunginhallitus hyväksyi kaupungin ja Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian välisen sopimuksen maahanmuuttajien osaamiskeskuksesta. Osaamiskeskuksessa asiakkaan aiempi osaaminen kartoitetaan ja ammatillista osaamista sekä ammatillista kielitaitoa kehitetään tehokkaasti rinnakkain.

Omnia koordinoi ja toteuttaa osaamiskeskuksen ohjaus- ja koulutuspalveluja. Osaamiskeskuksessa asiakkaan prosessi nopeutuu, koska eri hallintokuntien työntekijät tekevät työtä samoissa tiloissa ja tieto välittyy ilman viiveitä. Espoon osaamiskeskuksessa uusien asiakkaiden määrä voisi vuosittain olla 500-550 henkilöä. Espoo-tarinassa tavoitteeksi on asetettu maahanmuuttajien koulutusasteen nostaminen, kotoutumisen sujuvoittaminen ja maahanmuuttajien työllistyminen.

Kaupunginhallitus päätti muuttaa konsernitilinpäätöksessä käytettävien Länsimetro Oy:n poistoaikoja seuraavasti: metrotunnelit 60 vuotta (aiemmin 40 vuotta), käytönohjausjärjestelmät 10 vuotta (aiemmin 20 vuotta).

Vastaus valtuustoaloitteeseen kasvisruokaan siirtymisestä luottamushenkilöiden kokoustarjoilussa palautettiin.

Muut asiat päätettiin esityksen mukaisesti.

Lisätietoja:

kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja Tiina Elo, p. 045 261 7447, tiina.elo@vihreat.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme