Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 4.6.2018

Jaa

Kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle Kivimiehen koulun ja Kivimiehen päiväkodin hankesuunnitelman hyväksymistä.

Kivimiehen ensimmäinen vaihe osoitteessa Lämpömiehenkuja 2 sisältää vuokrattavaa koulutilaa 400 oppilaalle ja päiväkodin 126 lapselle. Tilat valmistuvat loppuvuodesta 2018 ja ovat käyttöönotettavissa vuoden 2019 alusta. Toinen vaihe osoitteessa Lämpömiehenkuja 3 sisältää koulutilaa 230 oppilaalle. Tavoitteena on, että toisessa vaiheessa toteutettavat koulutilat valmistuvat syyslukukaudeksi 2019. Henkilökuntamäärä koulussa ja päiväkodissa on yhteensä noin sata. Kaupunki vuokraa tilat Aalto-korkeakoulusäätiöltä.

Kaupunginhallitus päätti, että kahden lisätunnin varmistamiseksi B1 -kieleen valmistellaan tarvittava lisäbudjetti opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan 9.4.2018 tekemän päätöksen mukaisesti. Lisäksi seuraavaan budjettiin valmistellaan lautakunnan toivomuksen mukaisesti kielenopetuksen varhentaminen riittävällä tuntimäärällä. Kielikylpyopetuksen kielten opiskelusta päätetään opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnassa. Kielikylpyopetuksen kielivalinnat syksyn 2018 osalta valmistellaan opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan kesäkuun kokoukseen.

Kaupunginhallitus hyväksyi Espoon ja Kauniaisten kaupunkien ympäristömeludirektiivin mukaisen meluntorjunnan toimintasuunnitelman 2018 - 2022.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme