Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä

Jaa

Kaupunginhallitus esittää kolmen kaupungin omistaman alueen suojelua. Uusilla suojelualueilla Espoo osallistuu valtakunnalliseen Luontolahjani satavuotiaalle -kampanjaan.

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto merkitsee tiedoksi vuoden 2017 toisen osavuosikatsauksen ja konserniraportin sekä hyväksyy esitetyt määrärahojen ja tuloarvioiden muutokset.

Pöydälle jätettiin kehys vuoden 2018 talousarvion ja vuosien 2019-2020 taloussuunnitelman valmistelun pohjaksi sekä vuoden 2018 tuloveroprosentti ja kiinteistöveroprosentit. Valmistellun kehyksen keskeisenä tavoitteena on kaupunkikonsernin talouden pitäminen tasapainossa ja se toteuttaa tavoitetta kaupunkikonsernin velkaantumisen taittamisesta viimeistään vuonna 2020. Vuoden 2018 tuloveroprosentiksi esitetään 18,00 ja vuoden 2018 kiinteistöveroprosenteiksi kiinteistöverolain mukaiset alarajat.

Kaupunginhallitus jätti myös pöydälle neuvotteluja varten Espoo-tarinan sekä strategiaperustan, johon kuuluvat visio, arvot ja toimintaperiaatteet sekä päämäärät ja valtuustokauden tavoitteet.

Kaupunginhallitus päätti esittää Uudenmaan elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskukselle luonnonsuojelualueiden perustamista kolmelle Espoon kaupungin omistamalle kohteelle. Uusilla suojelualueilla Espoo osallistuu valtakunnalliseen Luontolahjani satavuotiaalle -kampanjaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Esitetyt suojelualueet ovat Lillträskin luonnonsuojelualue, 13,1 ha, Mössenkärrin luonnonsuojelualue, 8,5 ha , sekä Harmaakallio-Gråbergetin luonnonsuojelualue, 50,8 ha.

Valtuuston päätettäväksi hyväksyttiin Laajalahden koulun peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelma sekä Tuomarilan koulun peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelma.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme