Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunginhallitus asetti kaksikielisyystoimikunnan

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus kokousti maanantaina 18.9. Kokouksessa se päätti asettaa toimikaudekseen kaksikielisyystoimikunnan, jonka tehtävinä on muun muassa seurata ja arvioida kaksikielisyyden toteutumista kaupungin tarjoamissa palveluissa ja kaupungin henkilöstön piirissä sekä käsitellä kaksikielisyyden suunnitelmallista edistämistä kaupungin toiminnassa.

Kaupunginhallituksen esityslistalla oli myös 12 aloitetta. Kaupunginvaltuutetut ja valtuustoryhmät voivat jättää valtuuston kokousten aikana puheenjohtajalle aloitteita kaupungin yhteisistä asioista. Aloite, joka on saanut vähintään 15 valtuutetun allekirjoitukset, on esitettävä kaupunginvaltuustolle kahdeksan kuukauden kuluessa.

Kaupungihallituksen esityslistalla olivat myös muun muassa lausunto Östersundomin yhteisestä yleiskaavaehdotuksesta sekä digitalisaatiotoimikunnan asettaminen. Ne jäivät pöydälle.

Kaikki kaupunginhallituksen 18.9.2017 pidetyn kokouksen päätökset ovat luettavissa täällä.

Tero Lahti
Tiedottaja
Puh. 040 3344 801
tero.j.lahti@hel.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki voitti European Capital of Smart Tourism 2019 -kilpailun24.9.2018 20:33Tiedote

Helsinki nappasi kärkisijan Euroopan komission uudessa European Capital of Smart Tourism 2019 -kilpailussa. Nimitys myönnettiin vuodeksi 2019 kahdelle kaupungille – Helsingin ohella Lyonille. Finaali käytiin 24. syyskuuta 2018 Brysselissä, jossa Helsingin kaupungin apulaispormestari Pia Pakarinen ja Helsinki Marketingin toimitusjohtaja Laura Aalto esittelivät Helsingin voitokkaan kisa-aineiston teemalla ”Helsinki – taking smart to new heights”.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme