Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunginhallitus hyväksyi hankesuunnitelman: Borgströminmäki saa päiväkodin ja asukastilan

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus hyväksyi päiväkoti Borgströminmäen uudisrakennuksen hankesuunnitelman. Päiväkoti toteutetaan yhteishankkeena Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n omistukseen tulevan asukastilan kanssa. Se tulee olemaan lähivuosina Kruunuvuorenrannan uuden asuinalueen ainoa päiväkoti, sillä alueelle tuleva päiväkoti Hopealaakso valmistuu arvion mukaan vasta vuonna 2021

Hanke toteutetaan keskinäisenä kiinteistöosakeyhtiönä, jonka osakekannasta Helsingin kaupungin omistukseen tulevan päiväkodin osuus on noin 80 prosenttia ja Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n omistukseen tulevan asukastilan osuus noin 20 prosenttia. Rakentamiskustannusten enimmäishinta on toukokuun 2016 kustannustasossa yhteensä 5 870 000 euroa arvonlisäverottomana.

Kaupunginhallits päätti kokouksessaan yksimielisesti jättää Helsingin kaupunkistrategian 2017–2021 pöydälle ja käsiteltäväksi seuraavassa kokouksessa 4.9.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteesta.

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Helsingin kaupunginkanslia
Puh. 050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuuston päätökset14.2.2018 21:57Tiedote

Helsingin keskushallinto uudistaa organisaatiotaan, jotta se pystyisi paremmin vastaamaan kaupunkistrategian tavoitteisiin. Kaupunginkanslian toimintoja ajatellen näitä yleisiä strategian tavoitteita ovat esimerkiksi päätöksentekomallien ja palveluprosessien tehostaminen sekä byrokratian keventäminen. Strategian painotusten ja tavoitteiden pohjalta kansliassa on erityisen perusteltua arvioida muun muassa viestinnän organisointia ja tietohallinnon roolia digitalisaatiokehityksessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme