Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupunginhallitus päätti lomautuksista

Jaa

Kaupunginhallitus on päättänyt kokouksessaan keskiviikkona 8.4., että lomautuksiin voidaan ryhtyä niissä kaupungin toiminnoissa ja yksiköissä, jotka ovat suljettuina tai joissa palveluntarve tai -kysyntä on koronapandemian vuoksi vähentynyt.

Lomautukset koskevat niitä Vaasan kaupungin työntekijöitä ja viranhaltijoita, joille kaupunki ei koronatilanteen aikana voi kohtuudella järjestää muuta sopivaa työtä tai työnantajan tarpeita vastaavaa koulutusta.

- Toimenpiteiden valmistelun rinnalla on jo selvitelty ja tullaan edelleen selvittämään henkilöstön mahdollisuuksia ja halukkuutta siirtyä tilapäisesti muihin vapautuviin tehtäviin, kertoo henkilöstöjohtaja Tuulikki Kruhse-Poutanen.

Kaupunginhallitus antoi valtuudet lomautusten toteuttamisesta konsernihallinnon henkilöstö-palvelualueelle sekä tulosaluejohtajille, jotka tekevät päätökset lomautettavasta henkilöstöstä ja lomautusten kestosta. Lomautukset ajoittuvat toukokuun alkupuolelle, ja niiden kesto vaihtelee tehtävien tarpeellisuuden ja palvelutarpeen mukaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme