Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunginvaltuusto päätti kaupunkipyörien tarjoamisesta työsuhde-etuna kaupungin henkilöstölle

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi valtuutettu Leo Straniuksen ja 20 muun valtuutetun aloitteen kaupunkipyöräkauden tarjoamisesta työsuhde-etuna kaupungin työntekijöille.

Kaupunki on tukenut viime vuosina henkilöstönsä liikkumista joko julkisilla liikennevälineillä tai polkupyörällä eri tavoin. Nyt päätetty kaupunkipyöräetu tehdään käytännössä hankkimalla henkilöstön yhteiseen käyttöön kaupunkipyörien käyttöoikeuksia, jolloin henkilökohtaista verotettavaa etua ei muodostu. Kaupunkipyöriä voi käyttää työtehtävien hoitamiseen.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi myös Pitäjänmäessä sijaitsevan Strömbergintie 4:n tontin käyttötarkoituksen muuttamisen asuinkerrostalojen alueeksi. Kaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa kolmen uuden asuinkerrostalon rakentaminen tontille. Kaavaratkaisun toteuttaminen edistää täydennysrakentamista tulevan Raide-Jokerin alueella. Kaavaratkaisu on myös Helsingin uuden yleiskaavan tavoitteiden mukainen.

Kyselytunnilla valtuusto keskusteli valtuutettu Mirita Saxbergin kysymyksestä, joka koski huumeongelmaan puuttumisen keinoja sekä valtuutettu Alviina Alametsän kysymyksestä kaupungin toimenpiteistä tasa-arvon strategiahankkeen toteuttamiseksi.

Kaupunginvaltuuston kaikki päätökset julkaistaan täällä.

Valtuuston äänestyskartat ja muuta tietoa valtuuston kokouksesta julkaistaan Helsinki-kanavalla videotallenteen yhteydessä, www.helsinkikanava.fi

Maija-Liisa Kasurinen
Va. viestintäpäällikkö
Kaupunginkanslia
puh. 050 310 3954
maija-liisa.kasurinen@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme