Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaupunki lahjoittaa tekonurmirullia

Jaa

Vaasan kaupunki lahjoittaa pois Isolahden tekonurmikentän vanhaa tekonurmea. Tekonurmea saa hakea ilmaiseksi, mutta isot tekonurmirullat vaativat kuorma-autokuljetuksen, josta hakija vastaa itse.

Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari

Isolahden koulun pihassa sijaitsevan kentän tekonurmi vaihdettiin kesällä. Isolahteen saatiin uusi nurmi Hietalahden stadionilta eli nykyiseltä Lemonsoft Stadionilta, jonne puolestaan asennettiin liigakäyttöön kelpaava uusi tekonurmi alkukesästä.

Jaossa on yhteensä noin 4 800 neliömetriä tekonurmea. Nurmirullia on yhteensä noin 120, ja yhdessä rullassa on noin 40 neliömetriä.

Hakija huolehtii itse kuljetuksesta

Käyttämättä jäänyt tekonurmi lahjoitetaan halukkaille maksutta, mutta hakijan täytyy itse huolehtia rullien siirrosta ja kuljetuksesta.

- Rullat ovat todella painavia, joten niiden siirtelyyn tarvitaan esimerkiksi kuorma-auto, jonne rullat nostetaan liinoilla, kertoo liikuntapaikkapäällikkö Jari Kiveliö.

Rullia ei voi leikata pienemmiksi paikan päällä, vaan ne on kuljetettava pois kokonaisina.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä työnjohtaja Janne Mattilaan, puh. 040 865 5034, janne.mattila@vaasa.fi.

Yhteyshenkilöt

työnjohtaja Janne Mattila, puh. 040 865 5034, janne.mattila@vaasa.fi.

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Kuva: Vaasan kaupunki / Susanna Saari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme