Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristölautakunta koolla tänään ensimmäisen kerran

Jaa

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta kokoontuu ensimmäisen kerran tiistaina 20.6.2017 kello 16. Kokouksen esityslistalla on mm. oikaisuvaatimuksiin ja lautakunnan järjestäytymiseen liittyviä esityksiä sekä lausuntoehdotus katupuiden lisäämisestä Helsingissä.

Kaupunkiympäristölautakunnan ja sen jaostojen esityslistat, jäsenet ja kokousajat löytyvät kaupunkiympäristön toimialan verkkosivuilta:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/

Kaupunkiympäristölautakunta jaostoineen vastaa tehtävistä, jotka aiemmin kuuluivat pääasiassa kaupunkisuunnittelulautakunnalle, kiinteistölautakunnalle, rakennuslautakunnalle, yleisten töiden lautakunnalle, ympäristölautakunnalle, teknisen palvelun lautakunnalle, asuntolautakunnalle ja asuntotuotantotoimikunnalle. Kyseiset päätöselimet lakkautettiin 1.6.2017 Helsingin kaupungin johtamisjärjestelmän uudistuksen yhteydessä.

Kaupunkiympäristölautakunnalla on kaksi jaostoa. Ympäristö- ja lupajaoston ensimmäinen kokous on 27.6. Rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontuu ensimmäisen kerran 29.6.2017.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Heikki Mäntymäki, viestintäpäällikkö
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Puh. 09 310 37368
heikki.mantymaki@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme