Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimiala varautuu perjantaina 2.2. järjestettävään mielenilmaisuun

Jaa

Perjantaina 2.2.2018 järjestettävä mielenilmaus hidastaa Helsingin kaupunkiympäristön toimialan asiakaspalvelua.

Kaupunkiympäristön toimialan asiakaspalvelupisteet ja yleinen asiakaspalvelunumero ovat avoinna tavallisten aukioloaikojensa mukaisesti, mutta asiakaspalvelussa voi olla hitautta ja keskeytyksiä etenkin SAK:n järjestämän mielenilmaisun aikaan kello 10.30 - 14.00.

Muilta osin mielenilmaus vaikuttaa näillä näkymin vähäisesti kaupunkiympäristön toimialan palveluihin.

Kaupungin yleisten alueiden talvikunnossapito toimii normaalisti. Mahdollinen runsas yksityisautoilu perjantaina voi kuitenkin vaikeuttaa katujen kunnossapitoa.

Kaupungin kiinteistöjen kiinteistönhoitopalveluiden toiminnassa saattaa olla poikkeamia, mutta tärkeimmät palvelut on turvattu.

Kaupunkiympäristön toimialalla mielenilmaisun ulkopuolelle jäävät tämän hetkisen tiedon mukaan muun muassa työvuorossa olevat kiinteistönhoidon tekniset päivystäjät ja kaupunkitekniikkayksikön liikennevalojen huoltoteknikot. Mielenilmaisun ulkopuolelle jäävät myös työnantajan edustajat eli kaikki johto- ja esimiestehtävissä olevat henkilöt. Kriittisen tärkeät tehtävät hoidetaan tarvittaessa esimiesvoimin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asiakaspalvelua koskevat kysymykset
Tarja Posti, asiakaspalvelupäällikkö
puh. 050 388 1766
tarja.posti@hel.fi

Yleisten alueiden ylläpito
Pekka Isoniemi, yksikön päällikkö
Puh. 050 364 9060
pekka.isoniemi@hel.fi

Kiinteistöjen ylläpito
Hannu Seppälä, ylläpitopäällikkö
Puh. 040 576 1936
hannu.k.seppala@hel.fi

Muut tiedustelut
Virve Kuusi, mediaviestintäyksikön päällikkö
Puh. 09 310 79518
virve.kuusi@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 17.8.201817.8.2018 17:06Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-08-17_Ylja_10_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 31.8.2018 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Rantojen uimavesi viilentynyt ja sinilevätilanne rauhoittumaan päin17.8.2018 14:47Tiedote

Uimavesinäytteet otettiin tällä viikolla joen rannoilta (Pakila, Pikkukoski, Tapaninvainio), Veijarivuoren rannalta sekä saarten (Pihlajasaari, Mustasaari, Suomenlinna, Uunisaari) uimarannoilta. Veijarivuoren ja Tapaninvainion näytteiden hygieeninen laatu oli heikentynyt vedessä havaittujen bakteerien vuoksi, muiden rantojen tutkitut näytteet olivat hygieeniseltä laadultaan hyviä. Veijarivuoren ja Tapaninvainion rannoilta otettiin myös uusintanäytteet. Veijarivuoren rannan uusintanäyte oli hygieeniseltä laadultaan hyvä. Tapaninvainion rannan tulokset valmistuvat ensi viikon alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme