Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Kausihupi kurvaa Linnanmäelle asiakkaiden toiveesta!

Jaa

Vuosittain Linnanmäellä vierailee yli miljoona asiakasta. Suositun huvipuiston palveluvalikoimaa kehitetäänkin jatkuvasti asiakkaiden toiveiden perusteella. Monet asiakkaat ovat ehdottaneet Linnanmäelle toiveita yhdestä erityisestä tuotteesta ja tämän johdosta syksyn aikana huvipuistossa on valmisteltu yllätystä ensi kaudelle: Kausihupia!

Linnanmäki on Suomen rakastetuin huvipuisto, joka on huvittanut niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin matkailijoita jo vuodesta 1950.

- Linnanmäki haluaa olla asiakkaidensa näköinen puisto ja kehitämme palvelu- ja lipputuotevalikoimaamme jatkuvasti huvittelijoidemme palautteen pohjalta. Iloksemme voimme todeta, että mm. suositut teemaviikkomme; Sirkuskarnevaali, iik!week sekä Valokarnevaali luovat myös erinomaisia syitä huvitella Linnanmäellä useamman kerran kaudessa. Tämän johdosta asiakkaamme ovatkin kovasti toivoneet meiltä kausikorttia, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Ensi kaudeksi Linnanmäki lanseeraa aivan uuden tuotteen, jolla voi nimenmukaisestikin huvitella puistossa kauden jokaisena päivänä: Kausihupin!

- Kuuntelimme huvittelijoidemme toiveita ja tuommekin valikoimiin kausikortin aivan modernilla twistillä. Ajan hengen mukaisesti Kausihupi on mobiilisovellus, joka on ladattavissa Google Playsta jo nyt ja App Storesta lähipäivinä, Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom kertoo iloa äänessään.

Kausihupilla saa rannekkeen käyttöönsä 156 päivänä ensi kaudella ja sen hinta on 210 euroa.

- Tämän hupaisampaa joululahjaa on vaikea löytää, ja joulun kunniaksi tarjoamme joulukuun ajan alennettua hintaa: 199 euroa, Engblom vinkkaa. 

Kausihupi on saatavilla Linnanmäen verkkokaupasta osoitteesta: https://verkkokauppa.linnanmaki.fi/rannekkeet-ja-liput/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite oli 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme