Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitit muuttuvat Töölönlahdenkadulla 15.4. alkaen

Jaa

Kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitit muuttuvat työmaan vuoksi Töölönlahdenkadulla maanantaina 15. huhtikuuta alkaen noin neljän viikon ajaksi. Työmaalla on myöhemmin vaikutuksia myös Töölönlahdenkadun ajoneuvoliikenteeseen.

Kartta alueesta
Kartta alueesta

Töölönlahdenkadulla Makasiinipuiston työmaan kupeessa kulkeva kävely- ja pyöräilytie suljetaan, ja kävelijät ja pyöräilijät ohjataan Töölönlahden puolelle.

Lisäksi kävely- ja pyöräilytie suljetaan Töölönlahdenkadun ja Alvar Aallon kadun risteyksessä. Kävelijät ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan risteyksessä rautatien puolelle.

Katutyö liittyy Kansalaistorin ja Keskustakirjasto Oodin rakennusurakoiden viimeistelyyn, sillä nyt puretaan Oodin työmaan väliaikainen vesihuollon linja. Samassa yhteydessä pyörätielle tehdään sen lopullinen punainen asvalttipinnoitus.

Oodin ja Musiikkitalon välissä sijaitsevan Makasiinipuiston rakentaminen jatkuu kesäkuun loppuun saakka. Makasiinipuiston ja Oodin välissä oleva kävely- ja pyöräilyreitti on tällä hetkellä suljettu vesihuoltotyön vuoksi. Jos työt etenevät suunnitelmien mukaan, reitti aukeaa toukokuun lopussa.

Rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen:
Kimmo Perttu, Destia Oy
puh. 0400 311 193
etunimi.sukunimi@destia.fi

Rakennuttaminen:
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Kartta alueesta
Kartta alueesta
Lataa
Suunnitelma liikennejärjestelyistä.
Suunnitelma liikennejärjestelyistä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme