Uudenmaan ELY-keskus

Kehä I:llä Keilaniemen tunneli kiinni öisin 27.–29.10 klo 22.00–05.00

Jaa

Kehä I:llä Espoossa olevan Keilaniemen tunnelin molemmat tunneliputket suljetaan kahtena peräkkäisenä yönä ti – ke 27.–28.10. ja ke–to 28.–29.10. klo 22.00–05.00.

Kartta kiertotiestä.
Kartta kiertotiestä.

Espoon Otaniemessä Keilaniemen tunneli suljetaan tunnelin pesun ja teknisten laitteiden huoltojen vuoksi yöaikaan ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona 27.–28.10. Työ on valmis aikaisin torstaina 29.10. klo 05.00.

Tänä aikana KehäI:n liikenne johdetaan kuvan mukaisesti läheiselle katuverkolle eli Keilaniementielle, Tapiolantielle ja Otaniementielle sekä Vuorimiehentielle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, kunnossapitovastaava Tuomo Ratia, tuomo.ratia(at)ely‐keskus.fi, puh 0295 020 927

Kuvat

Kartta kiertotiestä.
Kartta kiertotiestä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 B 5. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme