Messukeskus

Kehonrakennuksen supertähdet APCONissa elokuussa

Jaa

APCON tuo elokuussa Suomeen kehonrakennus- ja fitness-tähtiä ennennäkemättömällä volyymilla. Maailmantähtien lisäksi kilpailuihin osallistuu tukku kotimaisia huippuja. APCON on pohjoismaiden suurin voimailu- ja fitness-lajien tapahtuma, johon kuuluu eri lajien kilpailuja, luentoja ja messuosastoja. APCON järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

Kehonrakennus- ja fitness-lajiliitto PCA (Physical Culture Association Finland) järjestää APCONissa kansainväliset kilpailut, jossa on yhteensä 15 000 euron rahapalkinnot. Lajeja ovat muun muassa bikini fitness ja kehonrakennus, ja ikäluokkia löytyy aina junioreista masterseihin.

APCONin myötä Helsinkiin saapuu tukku lajin tähtiä. Englantilainen Tom Coleman on yksi suosituimmista tällä hetkellä kilpailevista kehonrakentajista. Ammattilaiskilpailuissakin menestynyt urheilija palasi takaisin amatöörisarjaan vuonna 2016, ja nyt hän panostaa kilpailemisen lisäksi myös lajin tunnettuuden kasvattamiseen. Sympaattinen Coleman on kerännyt Instagramissa jo yli miljoonan seuraajan fanijoukon. APCONissa Coleman esittelee omaa vaatemerkkiään ja tapaa fanejaan.

Muita kansainvälisiä huippunimiä ovat Muscle Model maailmanmestari Ash Edelman ja lajin ammattilaisurheilija Toby Richards sekä IFBB-ammattilaiset Dennis Johansen, Dmytro Horobets ja Frida Paulsen.  

Gladiaattori-Ivo mukana APCONissa

Kotimaisista urheilijoista suuri yleisö tunnistaa APCONissa ainakin Ivo Gonzalesin, joka taisteli ”Matadorin” nimellä Gladiaattorit-ohjelmassa. Gonzalez on edustanut Suomea MM-tasolla. APCONissa Gonzalez kilpailee PCA Nordic Openissa.

Lisäksi APCONissa nähdään kotimainen kehonrakentajalegendaMarko Savolainen, kehonrakennuksen maailmanmestariSami Jaukkuri ja tämän hetken menestynein suomalainen Bikini Fitness -kilpailija Noora Mähönen.  

APCONissa nähdään myös Fitness Modell -kisa, jonka finalisteista yleisö pääsee äänestämään suosikkejaan kesän aikana. Finaaliin kilpailun raati valitsi 11 naista ja 4 miestä. Kilpailussa haetaan urheilullista, kuvauksellista ja luontaista esiintyjää.

APCON 2019 on ensimmäinen tapahtuma Suomessa, joka kokoaa yhteen eri voimailulajit ja lajiliitot huippu-urheilijoineen ja harrastajineen. Ainutlaatuisessa suurtapahtumassa ovat mukana fitness- ja kehonrakennus (PCA), voimamiesurheilu (Strongman CL), voimanosto (FPO), streetworkout (Suomen Street Workout Ry), Throwdown (CF Rebel Open) sekä painonnosto ja kahvakuulaurheilu (Painonnostoliitto). Lisäksi APCONissa kisataan ExtremeRun-kilpailu.

Tapahtuma inspiroi ja motivoi kaikkia, joita kiinnostaa liikkuminen ja fyysisen kunnon kohentaminen. Kisojen lisäksi ohjelmassa on luentoja ravitsemuksesta, harjoittelusta ja eri lajeista.

Tapahtuman järjestää Messukeskus yhteistyössä Active Physique Events Oy:n kanssa. Kilpailuiden käytännön järjestelyistä vastaavat lajiliitot.

Messukeskus – Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, 050 540 4231

APCONin kotisivut: www.apcon.fi

Instagram: @apcon_official

Facebook: https://www.facebook.com/activephysiqueconvention/  

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen partnerimaa vuonna 2020 on Viro2.7.2019 10:00:00 EESTTiedote

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut on vahvistanut seuraavaksi partnerimaaksi Viron. Loppuvuoden ajan Viro-teemat ovat esillä messujen uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa. Tammikuussa Viro on keskeisesti näkyvillä sekä messujen lavaohjelmassa että osastoilla, jotta matkailualan ammattilaiset ja messukävijät voisivat lähemmin tutustua eteläisen naapurimaan uusiin nähtävyyksiin sekä aktiviteetti- ja majoituskohteisiin. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. ”Viron valikoituminen partnerimaaksi on iloinen ja looginenkin uutinen ottaen huomioon, että ympäristötietoisuus ja vastuullinen matkailu kasvattavat suosiotaan”, Viron matkailun edistämiskeskuksen johtaja Margus Sameli sanoo. ”Vaikka kaukomatkalle lähtö onkin nykyisin helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen, ovat lähimatkailua suosivat matkailijat yksi matkailusektorin merkittävistä kuluttajaryhmistä.” ”Viro on monille Matkamessujen kävijöille tuttu maa, ja miellett

Helsingin Kirjamessujen lukupiirikirjoista neljä on esikoisteoksia27.6.2019 11:56:50 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut tarjoaa kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2019 kirjauutuuksista. Lukupiirikirjailijoita ovat Monika Fagerholm, Riitta Konttinen, Johanna Laitila, Laura Lindstedt, Jussi Nikkilä, Suvi Ratinen, Pajtim Statovci ja Aino Vähäpesola. Tänä vuonna lukupiireissä on entistä enemmän esikoisteoksia. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 24. – 27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Monipuolisen harjoittelun fysiikkalajit esillä APCONissa elokuussa20.6.2019 15:04:13 EESTTiedote

Elokuussa Messukeskuksessa järjestettävä APCON tarjoilee kattauksen eri fysiikkalajien kisoja. Toiminnallisen harjoittelun Rebel Open CF Throwdown ja Street Workout Nordic Championships -kilpailut esittelevät lajien monipuolisuutta ja tuovat Suomeen myös kansainvälisiä huippuja. APCON on pohjoismaiden suurin voimailu- ja fitness-lajien tapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme