Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Keinutien ala-asteen 6. luokat siirtyvät poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin

Jaa

Keinutien ala-asteen yleisopetuksessa olevat 6. luokkien oppilaat siirtyvät poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin koulussa todettujen koronatapausten vuoksi 19.3.-1.4.2021 väliseksi ajaksi.

Päätöksen on tehnyt kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Liisa Pohjolainen keskusteltuaan koulun rehtorin sekä sosiaali- ja terveystoimialan epidemiologisen toiminnan kanssa. 

Poikkeuksellisten opetusjärjestelyjen aikana opetusta järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen. Päätös etäopetukseen siirtymisestä varmistaa opetuksen turvallisen sujumisen. Etäopetukseen siirtyy 80 oppilasta. Helsingin kouluissa on kerrattu erilaisten digitaalisten oppimisympäristöjen osaamista, ja etäopetukseen siirtyville huolehditaan tietokone ja muut opiskeluvälineet kotoa käsin tapahtuvaa opiskelua varten.

Koululounas tarjotaan etäopiskeluun siirtyville ruokakasseissa. Huoltajille toimitetaan lisätietoa etäopetuksesta ja ruokakassien noutamisesta Wilma-järjestelmän kautta.

Koulun muut oppilaat jatkavat lähiopetuksessa. Kontulassa sijaitseva Keinutien ala-aste toimii kahdessa toimipisteessä ja oppilaita on yhteensä noin 530.

Lisätietoja
toimialajohtaja
Liisa Pohjolainen
liisa.pohjolainen@hel.fi
p. 050 380 9881

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mervi kopomaa-Weymarn
palveluviestinnän päällikkö
p. 09 310 43360
mervi.kopomaa-weymarn@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Töysänkatu 2 D
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Ennakkotiedote: Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunta kokoontuu tiistaina 13.4.20219.4.2021 11:18:13 EEST | Tiedote

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan kokous pidetään tiistaina 13. huhtikuuta klo 16.00. Kokouksen esityslista on julkaistu kasvatuksen ja koulutuksen toimialan verkkosivuilla. Lautakunnan kokouksen esityslistalla on muun muassa päiväkoti Tunturin hankesuunnitelma sekä toimialan vuoden 2021 talousarvion ensimmäinen toteutumisennuste. Toimialalle arvioidaan kertyvän tuloja 16,5 miljoonaa eli 28% enemmän kuin talousarviossa. Lisätulot kertyvät kaupungin saamista käyttötarkoitussidonnaisista valtionavustuksista sekä muusta ulkopuolisesta rahoituksesta, joita ei ole pystytty huomioimaan talousarviossa. Ulkopuolista rahoitusta on yhteensä 26 miljoonaa euroa. Valtionavustusten osuus on 19 miljoonaa euroa. Korona-pandemian aiheuttamat arvioidut tulonmenetykset ovat noin 1,8 miljoonaa euroa. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksulain muutokset pienentävät tuloja 4 miljoonalla eurolla. Menoja ennakoidaan kertyvän noin 31,8 miljoonaa euroa eli 2,5% yli talousarvion. Menoylitys johtuu suurimmaksi osaksi kau

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme