Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Keksijät, kierrättäjät ja häksääjät valloittavat Ison Omenan kirjaston 10.11.2018

Jaa

Värkkää oma aurinkopaneeli HideDesign-työpajassa, nauti kierrätysmateriaaleista tehdyistä musiikkiesityksistä, virtuaalitodellisuudesta ämpärissä ja 3D-mallintamisesta.

Tee-se-itse-kulttuurin tapahtuma Espoo Wärk:fest kutsuu kaikki uteliaat Ison Omenan kirjastoon, Palvelutorille, 10. marraskuuta. Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna mitä ihmeellisempiä esityksiä, työpajoja, tekemistä ja uuden oppimista.

Tapahtumassa on monenlaista nähtävää ja puuhaa. Vola ilahduttaa itse tehdyillä elektronisilla soittimilla, Junkyard Shaman romumetallille, kitaralle ja saksofonille perustuvalla tajunnanvirtaisella musiikkiesitysksellä ja Kemiönsaaren wärk-pakanat esittelevät viime vuoden tuotoksiaan. Tarjolla on esimerkiksi "käsinpiirrettyjä" piirilevyjä RGB-LED- , mikroservo- ja MIDI-ohjaimiksi sekä RFID-peliprototyyppejä. Tule katsomaan, kuinka muovijätteestä saadaan aikaiseksi kauniita koruja ja käyttöesineitä. Esittelyssä myös omaperäinen pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettu sähkövarusteinen pienoistalo.

Työpajoissa tutustutaan analogisiin audioefektilaitteisiin ja rakennetaan peruskomponenteista yhdessä efektilaitteita. Teknisten aineiden opettajien eli TAO r.y:n värkkäyspisteellä vierailijat saavat kokeilla 3D-mallintamista ja -tulostamista. Lue lisää värkkääjstä www.warkfest.org.

Isossa Omenassa on luvassa työpajoja, työnäytöksiä ja – oppimista, oivaltamista ja kokeilemista. Toimintaa löytyy koko perheelle, lähes kaikilla värkkäyspisteillä ja työpajoissa voi osallistua mukaan tekemiseen ilman sen kummempaa kokemusta.

Wärk:fest 2018 la 10.11.2018 klo 10-18

Ison Omenan kirjasto, Palvelutori (Kauppakeskus Iso Omena)
Suomenlahdentie 1, 02230 Espoo.

Ison Omenan kirjaston pajan esittely

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sami Lehtinen, Wärk:fest tuottaja
warkmaker@gmail.com

Pauliina Jalonen, 040 8488 753, Wärk ry
pauliina.jalonen@gmail.com

Pudi Kettunen, 043 824 9345, Ison Omenan kirjasto
pudi.kettunen@espoo.fi

Antti Luoto, 046 877 3039, Ison Omenan kirjasto
antti.luoto@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme