Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Kempeleeseen on suunnitteilla vaatteiden kierrätysmyymälä - hyväkuntoisia vaatteita kerätään etukäteen

Jaa
Kempeleeseen suunnitellaan kuntouttavan työtoiminnan pajatoimintana vaatteiden kierrätysmyymälää. Toiminnan järjestää Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen Pohteen aikuisten sosiaalipalvelut. Hyväkuntoisia vaatteita kerätään etukäteen Kempeleessä ja Limingassa ennen myymälätoiminnan käynnistymistä.
Kuva: Jaana Kallinen, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Kuva: Jaana Kallinen, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

- Otamme vastaan kierrätyskelpoisia vaatteita ja asusteita, jotka tarvittaessa huollamme ja laitamme myyntikuntoon. Kempeleen ja Limingan alueelta käymme noutamassa vaatteet tarvittaessa myös ihmisten kotoa, kertoo pajatoimintojen ohjaaja Jaana Kallinen Pohteelta.

Vaatetekstiiliä otetaan vastaan Kempeleessä ja Limingassa maanantaista torstaihin kello 9-15 osoitteissa Kuivaamontie 1, Kempele (käynti sisäpihan puolelta) sekä Kankaanlaita 2, Liminka.

Tekstiilejä voi pyytää hakemaan kotoa lähettämällä tekstiviestin puhelinnumeroon 040 5364 729 / Jaana Kallinen.

Kierrätysmyymälä avataan sitten, kun tekstiiliä on kerätty riittävästi ja sopivat tilat on löydetty.

Myymälään tulee myyntiin myös käsityönä valmistettuja puu- ja tekstiilituotteita.

Kuntouttavan työtoiminnan tavoitteena on ehkäistä työttömyyden aiheuttamia kielteisiä vaikutuksia asiakkaan toimintakykyyn, vahvistaa asiakkaan elämän- ja arjenhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä sekä ehkäistä syrjäytymistä tarjoamalla mahdollisuutta työtoimintaan ja muihin palveluihin.

Kuntouttavasta työtoiminnasta säädetään kuntouttavasta työtoiminnasta annetussa laissa. Lain keskeisenä ajatuksena on tiivis yhteistyö hyvinvointialueiden ja työ- ja elinkeinotoimistojen (TE-toimisto) kesken.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaana Kallinen, pajatoimintojen ohjaaja, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde, puh. 040 5364 729, jaana.kallinen@pohde.fi

Kuvat

Kuva: Jaana Kallinen, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Kuva: Jaana Kallinen, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde
PL 10
90029 POHDE

https://www.pohde.fi

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteella Tyrnävän alueen asiakkaiden kuljetuspalvelun tuottaja vaihtuu1.6.2023 09:51:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Pohjanmaan Pohteen alueella Tyrnävän alueen kuljetuspalvelun palvelutuottaja vaihtuu 4.6.2023. Matkat tilataan jatkossa suoraan Tyrnävän sopimusautoilta. Matkan tilaus on tehtävä kello 16.00 mennessä edeltävänä päivänä matkan saatavuuden varmistamiseksi. Tilatun matkan muutoksesta tai peruuntumisesta tulee ilmoittaa vähintään tuntia aikaisemmin ennen tilattua lähtöaikaa.

Korjattu tiedote: Pohteen tarkastuslautakunta antaa 36 suositusta hyvinvointialueen toiminnan kehittämiseksi30.5.2023 13:29:40 EEST | Tiedote

Pohteen tarkastuslautakunta on arvioinut hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä, hyvinvointialueen strategiaa, henkilöstön riittävyyttä sekä talouden tilannetta ja taloudellisia lähtökohtia toiminnan käynnistyessä. Toteutettujen arviointien pohjalta tarkastuslautakunta antaa 36 suositusta hyvinvointialueen toiminnan kehittämiseksi. Suositukset liittyvät hyvinvointialueen toimintaan, talouteen ja hallintoon sekä henkilöstöön ja asiakkaisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme