Kempower Oyj

Kempower ja Gilbarco Veeder-Root vahvistavat yhteistyötään allekirjoittamalla huoltokumppanuussopimuksen

Jaa
Sähköajoneuvojen pikalatausratkaisujen valmistaja Kempower ja Gilbarco Veeder-Root, Vontier-yhtiö, ovat vahvistaneet yhteistyökumppanuuttaan allekirjoittamalla uuden asennus- ja huoltosopimuksen. Lisääntyneen yhteistyön kautta Gilbarco Veeder-Root voi asentaa ja huoltaa Kempowerin pikalatauslaitteita Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.
  • Kempower ja Gilbarco Veeder-Root ovat allekirjoittaneet huoltokumppanuussopimuksen, jonka avullaGilbarco Veeder-Root voi asentaa ja huoltaa Kempowerin latauslaitteistoa Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.

  • Uusi sopimus täydentää yritysten jo olemassa olevaa yhteistyötä, jossa Kempower tarjoaa pikalatausratkaisujaan Gilbarco Veeder-Rootille osana sen EVerse-tarjontaa.

  • Yritysten vahvistunut yhteistyö parantaa sähköautoilijoiden latauskokemusta ja nopeuttaa entisestään sähköiseen liikkuvuuteen siirtymistä Pohjois-Euroopassa.

Sitoutumalla huoltamaan Kempowerin latauslaitteita Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa Gilbarco Veeder-Root asentaa, ottaa käyttöön, ylläpitää ja huoltaa Kempowerin DC-pikalatausratkaisuja näillä alueilla. Yritysten tavoitteena on parantaa sähköautoilijoiden mahdollisuuksia käyttää luotettavia latausratkaisuja ja nopeuttaa sähköiseen liikkuvuuteen siirtymistä Pohjois-Euroopassa.

Uusi huoltokumppanuussopimus pohjautuu yritysten jo olemassa olevaan yhteistyösuhteeseen: vuonna 2021 yritykset allekirjoittivat sopimuksen, jonka mukaan Gilbarco Veeder-Root tarjoaa Kempowerin pikalatureita osana EVerse-tarjontaansa. Yhteistyön laajentaminen auttaa vauhdittamaan Kempowerin kasvua Euroopassa entisestään.

Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki kommentoi kumppanuutta seuraavasti:

"Olemme innoissamme voidessamme kehittää kumppanuuttamme Gilbarco Veeder-Rootin kanssa ja nopeuttaa kestävään liikkumiseen siirtymistä. Asiakkaamme Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa voivat luottaa siihen, että tarjoamme käteviä, käyttäjäystävällisiä ja luotettavia ratkaisuja heidän jokapäiväisiin lataustarpeisiinsa."

Gilbarco Veeder-Rootin jälkimarkkinaliiketoiminnan kehitysjohtaja Greig Thomas lisäsi:

"Tuntui luonnolliselta vahvistaa yhteyksiämme Kempowerin kanssa tulemalla heidän viralliseksi huoltokumppanikseen. Meillä molemmilla on yhteinen ymmärrys latausteknologiasta ja sitoutuminen erinomaisen käyttökokemuksen tarjoamiseen asiakkaillemme. Olen varma, että yhdessä edistämme sähköautojen käyttöönottoa koko Pohjois-Euroopassa."

Kempower, media:

Paula Savonen

Viestintäjohtaja, Kempower

paula.savonen@kempower.com

Puh. +358 400 343 851

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimmat sähköautojen latausratkaisut kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti. Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkuvuuden osa-alueisiin sähköautoista, kuorma-autoista ja -busseista ma-laitteisiin ja merenkulkuun. Modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmämme ja maailmanluokan ohjelmistomme on suunniteltu sähköauton kuljettajien toimesta sähköauton kuljettajille, mikä mahdollistaa parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme ympäri maailmaa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandiin. www.kempower.com

Gilbarco Veeder-Root lyhyesti

Gilbarco Veeder-Root (GVR) on maailman johtava teknologiaratkaisujen toimittaja vähittäiskaupan tankkaus- ja käyttötavaramarkkinoilla. Yli 150 vuoden ajan GVR on pitänyt maailman liikkeessä ja ansainnut asiakkaidensa luottamuksen tarjoamalla pitkäaikaista kumppanuutta, tinkimätöntä tukea ja todistettua luotettavuutta. Tärkeimpiin tuotelinjoihin kuuluvat myyntipisteohjelmistot, maksujärjestelmät, sähköautojen latausratkaisut, polttoaineautomaatit ja säiliömittarit sekä kalustonhallintaratkaisut.

www.gilbarco.com/eu/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme