Kempower Oyj

Kempower lanseeraa uuden Plug and Charge -ratkaisun yksinkertaistamaan sähköautoilijoiden latauskokemusta

Jaa
Kempower lanseeraa uuden Plug and Charge -ratkaisun, joka parantaa ja yksinkertaistaa sähköautoilijoiden latauskokemusta karsimalla manuaalisen maksuvaiheen lataustapahtumasta. Plug and Charge -ratkaisu tarjotaan Kempowerin nykyisen Kempower ChargEye -latauksenhallintaohjelmiston laajennuksena, ja se täyttää uusimmat ISO 15118-2 -standardin määritykset. Plug and Charge on yhteensopiva kaikkien Kempowerin latureiden kanssa, myös jo asennettujen ja toiminnassa olevien.
  • Kempower lanseeraa uuden Plug and Charge -ratkaisun, joka yksinkertaistaa sähköautojen latauskokemusta ja maksamista automatisoimalla sähköautojen ja latausasemien välisen viestinnän ja maksuliikenteen.  
     
  • Kempowerin uusi Plug and Charge -ratkaisu on saatavilla Kempower ChargEye -latauksenhallintaohjelmiston laajennuksena.  
     
  • Kaikki suuret autonvalmistajat tulevat päivittämään sähköautomallinsa tukemaan ISO 15118-2 Plug and Charge -standardia.  

Yksi merkittävimmistä esteistä sujuvalle sähköautojen käyttöönotolle on huono latauskokemus, mikä saattaa estää monia hankkimasta sähköauton. Käyttäjäkokemusta mittaavissa tutkimuksissa todetaan yleisesti, että maksaminen on yksi suurimmista sähköauton lataamiseen liittyvistä ongelmakohdista. Maksaminen voi olla autoilijoille aikaa vievää ja hämmentävää etenkin julkisilla asemilla. 

Kempowerin uusi Plug and Charge -ratkaisu poistaa tämän ongelman: autoilijat voivat yksinkertaisesti kytkeä ajoneuvonsa lataukseen ja jatkaa matkaansa välittömästi latauksen jälkeen ilman pitkää maksutapahtumaa. Plug and Charge -ratkaisu poistaa myös tarpeen RFID-tunnisteille tai lataussovelluksille latureiden käyttämiseksi varmistaen samalla korkean tietoturvatason. 

Plug and Charge -ratkaisun mahdollistaa kansainvälinen ISO 15118-2 -standardi. Sen tavoitteena on kehittää sähköautojen latausta pitkälle tulevaisuuteen ja varmistaa samalla helppokäyttöisyys. Kempower tarjoaa asiakkailleen uusimman alan standardin mukaisen ratkaisun tarjoamalla Plug and Charge -ratkaisun lisäosana nykyiseen Kempower ChargEye -ohjelmistoonsa. Latausoperaattorit, jotka käyttävät Kempower ChargEye -ohjelmaa, voivat tilata ohjelmistopäivityksen ottaakseen Plug and Charge -ominaisuuden käyttöön omassa järjestelmässään ja latausasemillaan asemakohtaisesti. Ratkaisu on yhteensopiva kaikkien Kempowerin latureiden kanssa, myös jo asennettujen ja toiminnassa olevien.  

Kempowerin markkinointijohtaja Jussi Vanhanen kommentoi ratkaisua:

"Käyttökokemus ja luotettavuus ovat aina olleet latausratkaisujemme keskiössä. Olemme innoissamme, että voimme tehdä latauskokemuksesta nyt entistäkin sujuvamman sähköautoilijoille Plug and Chargen avulla. Ratkaisu noudattaa viimeisimpiä ISO 15118-2 -standardin määrityksiä, ja sen myötä asiakkaamme voivat luottavaisin mielin tarjota latausasemillaan uusimman alan standardin mukaisen latauskokemuksen."  

"Plug and Charge ei ainoastaan yksinkertaista sähköautoilijoiden latausprosessia, vaan myös asiakkaidemme on helppo ottaa ratkaisu käyttöönsä, sillä se on laajennus olemassa olevaan Kempower ChargEye -ohjelmistoomme. Kempower ChargEye hoitaa kaiken laskutusprosessin automatisoinnin, mikä tekee integroinnista todella  helppoa asiakkaillemme."  

Plug and Charge on jo nyt yhteensopiva joidenkin valmistajien sähköautomallien kanssa, ja Kempower odottaa kaikkien suurten valmistajien päivittävänsä pian ajoneuvonsa tukemaan Plug and Charge -ominaisuutta. 

 

Lisätietoja: 
 
Kempower, media: 
Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower 
paula.savonen@kempower.com  

Puh. +358 400 343 851 

 

Kempower lyhyesti: 
 

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimmat sähköautojen latausratkaisut kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa, ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti. Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkuvuuden osa-alueisiin sähköautoista, kuorma-autoista ja -busseista ma-laitteisiin ja merenkulkuun. Modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmämme ja maailmanluokan ohjelmistomme on suunniteltu sähköauton kuljettajien toimesta sähköauton kuljettajille, mikä mahdollistaa parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme ympäri maailmaa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandiin. www.kempower.com  

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower strengthens partnership with Gilbarco Veeder-Root by signing new service partnership agreement11.5.2023 10:00:00 EEST | Press release

Rapid EV charging technology provider Kempower and mobility technology solutions provider Gilbarco Veeder-Root, a Vontier company, have strengthened their partnership by signing a new agreement that makes Gilbarco Veeder-Root Kempower’s service partner. The increased collaboration will enable Gilbarco Veeder-Root to install and maintain Kempower’s DC charging equipment in the Nordics and UK.

Kempower and Eleport boost EV charging infrastructure in the Baltics with three new fast charging systems in Latvia4.5.2023 09:30:00 EEST | Press release

RIGA, LATVIA - Kempower has joined forces with Eleport, a leading European provider of EV charging services, to install three new DC fast charging systems in Dreilini, Bergi and Sigulda, Latvia. The sites, which are already open to the public, have boosted DC fast charging availability in Latvia by adding a total of 14 new DC charging points to the country’s EV charging infrastructure.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme