Kempower Oyj

Kempowerin pikalatausteknologia sähköistää Pohjoismaiden suurimman sähköbussivarikon

Jaa
AALBORG, TANSKA - Pohjoismaiden suurin sähköbussivarikko on nyt täydessä toiminnassa Tanskan Aalborgissa. Kempower on toimittanut pikalatausteknologiaa GodEnergi A/S:lle, joka toteutti varikkoprojektin. Varikolla voidaan ladata samanaikaisesti yli 100 sähköbussia.
Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.
Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.

▪ Pohjoismaiden suurin sähköbussivarikko on aloittanut toimintansa Tanskan Aalborgissa

▪ Kempower on toimittanut varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia

▪ Latausjärjestelmään sisältyy myös Kempower ChargEye, kattava pilvipohjainen latauksenhallintajärjestelmä

Teollisuushistoriastaan tunnettu Aalborg on kehittynyt erittäin innovatiiviseksi kaupungiksi, joka panostaa kestävään kehitykseen. Kaupunki pyrkii vähentämään merkittävästi hiilidioksidipäästöjään ja tarjoamaan asukkailleen puhtaamman elinympäristön. Osana tätä tavoitetta kaupunki on sähköistänyt koko bussiliikenteen ensimmäisenä suurena tanskalaisena kaupunkina.

GodEnergi A/S on asentanut varikolle 124 Kempower Satellite -laturia, jotka on liitetty 18 Kempower Power Unit -tehoyksikköön. Lisäksi alueelle on asennettu kuusi muuntajaa ja yli 20 kilometriä kaapelia.

Varikolla on käytössä myös pilvipohjainen latauksenhallintajärjestelmä Kempower ChargEye. Kempower ChargEyen avulla voidaan helposti hallita latauslaitteiden ja sähköbussien päivittäistä toimintaa ja optimoida lataustehoa. Kempower ChargEyen avulla varmistetaan myös, että bussit ovat valmiina ajoon aikataulun mukaisesti.

"On mahtavaa, että Kempower on ollut mukana Pohjoismaiden suurimmassa sähköbussivarikkoprojektissa. Aalborgin avaaminen on viimeisin bussihankkeistamme Tanskassa, Ruotsissa, Luxemburgissa ja Norjassa. Odotamme innolla yhteistyön jatkoa GodEnergi A/S:n kanssa. Samalla rakennamme puhtaampaa arkea tanskalaisille", sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

"Olemme olleet mukana sähköisen liikenteen markkinoilla jo monta vuotta, mutta Aalborgin bussivarikon avaaminen on yksi suurimmista saavutuksistamme tähän mennessä. On hienoa saada Kempowerin teknologiaa mukaan projektiin ja tehdä yhteistyötä Kempower-tiimin kanssa, sillä he ovat aitoja sähköisen liikenteen asiantuntijoita. Odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä Kempowerin kanssa uusien hankkeiden parissa", sanoo GodEnergi A/S:n toimitusjohtaja Jan Darville.

Kempower, media:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

media@kempower.com  

Puh. +358 29 0021900

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.
Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoilta sähköautoilijoille. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower’s new EV charger production facility to be located in Durham, North Carolina, USA28.2.2023 09:00:00 EET | Press release

Kempower, the leading Nordic DC charging technology provider headquartered in Finland, has completed the negotiations for the lease of a new EV charger manufacturing facility in Durham, North Carolina, USA. Kempower’s new EV charger facilities have more than 14,000 square meters (154,000 square feet) of space for operations. With the facilities in Durham, Kempower will double its operations space worldwide.

Kempowerin uusi tehdas pikalaturien valmistamiseen perustetaan Durhamiin, Pohjois-Carolinaan, Yhdysvaltoihin28.2.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Johtava pohjoismainen pikalatausteknologian tarjoaja Kempoweron saanut päätökseen neuvottelut sähköajoneuvojen pikalatureiden tuotantotilojen vuokraamisesta Durhamissa, Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Kempowerin uudessa toimipaikassa on yli 14 000 neliömetriä tilaa eri toiminnoille. Durhamin yksikön myötä Kempower kaksinkertaistaa tuotanto- ja toimitilansa maailmanlaajuisesti. Kempower valitsi Durhamin uuden tehtaan sijaintipaikaksi Yhdysvalloissa huolellisen arvioinnin jälkeen. Valinta perustui muun muassa toimintaympäristön soveltuvuuteen teknologiateollisuudelle, osavaltion kannustimiin, vastuullisuuteen, aikavyöhykkeeseen ja ammattitaitoisen työvoiman saatavuuteen. Durham on yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Durham-Raleighin alueella sijaitsee ResearchTriangle Park (RTP), joka on yksi Yhdysvaltojen suurimmista tutkimuskeskittymistä. Trianglen alue on erityisen vahva biotekniikan, agroteknologian, fintechin ja kvanttilaskennan aloilla. Vuonna 2022 Durham val

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme