Veikkaus

Kenosta 200 000 euroa Paimioon ja 100 000 euroa Forssaan

Jaa

Kahdella Kenon pelaajalla kävi loistava tuuri viikolla 35. Paimiossa kenorivinsä tehnyt pelaaja voitti keskiviikkona 200 000 euroa, ja sunnuntaina Kenosta matkasi 100 000 euron voitto Forssassa pelanneelle onnekkaalle.

Paimion voittopeli oli pelattu Kemiöntien Teboililla. Voittaja onnistui saamaan päiväarvonnassa kymmenen numeron täysosuman ja voitti euron panoksella 200 000 euroa. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Sunnuntain voitto pelattiin Forssan Prismassa. Pelaaja sai päiväarvonnassa kymmenen numeron täysosuman ja voitti 50 sentin panoksella 100 000 euroa. Voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän voi lunastaa voittonsa Danske Bankista, Veikkauksen suurvoittajien palvelupisteestä Vantaalta, Casino Helsingistä tai tietyistä pelisaleista.

Keno on Veikkauksen suosituimpia pelejä ja siinä on päivittäin kolme arvontaa. Voittoon vaikuttavat pelirivin numeroiden määrä eli kenotaso, valittu panos ja osumien määrä. Kenon voittotaulukosta voi tarkistaa voiton suuruuden.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme