Veikkaus

Kenosta 200 000 euroa porukalle Seinäjoelle ja 100 000 euroa nettipelaajalle Helsinkiin

Jaa

Seinäjoella oli Keno-onnea keskiviikkona 24. lokakuuta, kun viiden osuuden porukka voitti 200 000 euroa.

Peli oli pelattu Seinäjoen Peliareena-kioskilla. Voitto tuli Kenon ilta-arvonnasta 10-tason täysosumalla ja euron panoksella.

Yksi porukan jäsen oli käyttänyt Veikkaus-korttia ja saa 40 000 euron voitto-osuutensa suoraan tililleen. Muut porukan jäsenet voivat lunastaa voittonsa Veikkauksen pelisalista tai Danske Bankista.

Torstaina onni potkaisi helsinkiläistä

Torstaina 25. lokakuuta Kenon suurvoitto osui puolestaan Helsinkiin. Nettipelaaja sai ilta-arvonnassa niin ikään 10-tason täysosuman. Rivipanos oli 50 senttiä, joten voittosummaksi muodostui 100 000 euroa.

Voittaja saa Veikkauksen etuasiakkaana voittonsa suoraan tililleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus