Veikkaus

Kenosta 250 000 euroa nettipelaajalle Pyhäjärvelle

Jaa

Kenon nettipelaajaa onnisti torstaina 15. kesäkuuta Pyhäjärvellä. Pelaaja sai Kenon myöhäisillan arvonnassa kymmenen numeron täysosuman Kunkkukertoimilla ja voitti 50 sentin panoksella 250 000 euroa.

Veikkauksen etuasiakkaana voittaja saa voittonsa suoraan tililleen.

Kenon lisäpelissä, Kunkkukertoimissa, kertoimet voivat yli kaksinkertaistua. Jokaisessa Keno-arvonnassa arvotaan 20 arvotun numeron joukosta Kunkkunumero. Mikäli Kunkkunumero osuu Kunkkukertoimilla pelattuun riviin, voiton saa kunkkukerrointaulukon mukaisesti. Kunkkukertoimien lisämaksu on panoksen suuruinen jokaiselta peliriviltä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme