Veikkaus

Kenosta 500 000 euron voitto Pelloon

Jaa

Alkuvuoden suurin Keno-voitto jysähti maanantain päiväarvonnassa Lappiin.

Pellolainen nettipelaaja oli laatinut yhteensä kymmenen euron lapun, jossa oli viisi kymppitason riviä kunkkukertoimilla höystettynä. Yksi riveistä tuotti täysosuman ja 500 000 euron voiton.

Voittaja saa rahat heti suoraan pankkitililleen.

Viime vuonna Kenosta voitettiin kahdesti 1,5 miljoonan potti. Ne osuivat kumpikin elokuussa samalla kierroksella 15 hengen porukoille. Kolmanneksi suurin voitto Kenosta vuonna 2018 oli miljoona euroa. Se meni heinäkuussa Kalajoelle.

Pellon tuore voitto olisi sijoittunut viime vuoden tilastoissa jaetulle nelospaikalle yhdessä Vantaalla elokuussa voitetun puolen miljoonan euron kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus