Veikkaus

Kenosta vuoden suurin voitto

Jaa

Kenon päiväarvonta toi viiden osuuden porukalle muhkean voittopotin, peräti 500 000 euroa keskiviikkona 4.4.

Voittoisat numerot löytyivät 20 euron valmisporukkapelistä, joka oli jaettu viiteen osuuteen.Yhdellä osuudella onnekas pelaaja kuittasi itselleen 100 000 euroa.

Voittavat osuudet oli pelattu Vihdin, Vanhan-Ulvilan ja Lempäälän R-Kioskeissa sekä Kemijärven ja Parolan S-Marketeissa. Voittopotti jakautui näin laajasti ympäri Suomea.

Kenon voi jakaa myyntipaikassa 2, 5 tai 10 osuuteen. Veikkauksen omia valmisporukoita voidaan myydä millä tahansa toimipaikalla.

Kenossa voittoon vaikuttavat pelirivin numeroiden määrä eli kenotaso, valittu panos sekä osumien määrä. Pelissä on kiinteät voittokertoimet jokaiselle voittotulokselle, joten pelaaja saa samalla tuloksella saman voiton riippumatta siitä, kuinka moni muu pelaaja saa saman tuloksen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus