Veikkaus

Kenosta yli 100 000 euron voitto nettipelaajalle Helsingistä

Jaa

Helsinkiläinen nettipelaaja nappasi Kenosta torstaina 20. heinäkuuta 101 200 euron voiton. Nettipelaaja saa Veikkauksen etuasiakkaana voittonsa suoraan tililleen.

Kenosta on voitettu tänä vuonna yli sata yli 20 000 euron suurvoittoa. Kaikki voitot huomioiden pelistä on voitettu tänä vuonna yhteensä jo yli 70 miljoonaa euroa. Onnekkaimmat kunnat ovat olleet tähän mennessä Oulainen, Rauma ja Järvenpää.

Katso kartasta, onko omaan kuntaasi osunut tänä vuonna yli 20 000 euron suurvoittoja Kenosta. Kartassa näkyy kunkin kunnan yli 20 000 euron suuruisten voittojen euromääräinen yhteissumma vuonna 2017.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme