Espoon kaupunki - Esbo stad

Kera Talks! -tapahtuma 18.11. kutsuu kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneet tutustumaan Keraan

Jaa

Mitä Espoon Kerassa tapahtuu? Miten kaupunkia ja kaupunginosaa kehitetään kestävästi, vähähiilisesti ja kiertotalouteen perustuen? Millaisia mahdollisuuksia Keran kehittyminen tarjoaa eri toimijoille? Näihin kysymyksiin vastaa Kera Talks! Tervetuloa kuulemaan Keran kehittämisestä sekä Espoon kaupungin kestävän kaupunkikehittämisen työstä.

Uuteen Keraan on syntymässä vähintään 14 000 ihmisen ja 10 000 työpaikan urbaani ja älykäs kaupunginosa. Alueen muutos on alkanut hiljentyneiden ja rouheiden teollisuushallien heräämisellä henkiin väliaikaiskäytössä. Kerasta rakennetaan kestävän kaupunkikehittämisen kansainvälistä esimerkkikohdetta, jossa kaupunki, yritykset ja eri toimijat yhdessä luovat uusia puhtaita ja älykkäitä arkea helpottavia ratkaisuja.

Kera Talks! -tapahtumassa esitellään Keran kestävän kaupunkikehittämisen ratkaisuja ja tutustutaan uuden kaupunginosan tavoitteisiin ja mahdollisuuksiin. Tapahtuma kutsuu yritykset, maanomistajat, rakentajat, kiinteistökehittäjät, tutkijat ja muut kestävästä kaupunkikehityksestä kiinnostuneet toimijat mukaan Kerassa ja Espoossa tehtävään yhteistyöhön, jolla tavoitellaan yhteiskunnallisesti vaikuttavia toimenpiteitä ja kehittämishankkeita kestävän kehityksen eri teemoissa.

Missä: Verkossa webinaarina sekä Espoon Kerassa

Milloin: Torstaina 18.11.2021 klo 12-15.30

Kenelle: Tapahtuma on suunnattu monipuolisesti Keran kehittäjille ja Kerasta kiinnostuneille toimijoille.

Kera Talks! -tapahtuma tuo Keran toimijoita yhteen sekä esittelee Kerassa jo tehtyä kehittämistyötä ja kehittämisen jatkomahdollisuuksia. Lisäksi haluamme tehdä Espoon kestävän kaupunkikehittämisen työtä tunnetuksi sekä avata vuoropuhelua ekosysteemien välillä.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan 15.11 mennessä espoo.fi/kera-talks!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Reetta Jänis
Kehittämispäällikkö
040 551 9484
reetta.janis@espoo.fi

Emmi Kauhanen
Kehittämispäällikkö
040 553 2892
emmi.kauhanen@espoo.fi

Mari Päätalo
Kehittämispäällikkö
040 639 4550
mari.paatalo@espoo.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Mikä on kirjastojen rooli kansalaisaktiivisuuden herättäjinä? Ilmastolukutaitoa-tapahtuma Sellon kirjastossa26.11.2021 16:16:15 EET | Tiedote

Keväällä toteutettu valtakunnallinen Ilmastolukupiirikampanja saavutti suuren suosion, lukupiirejä oli lähes sata ympäri Suomea. Ilmastolukupiirihaasteen toteutti Greenpeace, yhteistyössä Helmet-kirjastojen, kirjastojen valtakunnallisen Yleisten kirjastojen ympäristötietoisuus 2020-luvulle -hankkeen, Lukukeskuksen, Suomen Kirjastoseuran, Marttaliiton sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme