Attendo

Kerimäen entisen vanhainkodin muutos nykyaikaiseksi seniorikodiksi alkaa

Jaa

Attendo alkaa saneerata Kerimäen entistä vanhainkotia. Alun perin vuonna 1953 avattu vanhainkoti saa kokonaisvaltaisen kasvojenkohotuksen – vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen. Uudistettu seniorikoti valmistuu syksyllä 2019.

Kerimäen Vanhainkodintiellä alkaa tänä syksynä tapahtua. Entinen vanhainkoti muuntuu tulevan vuoden aikana nykyaikaiseksi seniorikodiksi. Syksyllä 2019 valmistuvan saneerauksen myötä seniorikotiin tulee monimuotoista palveluasumista ikäihmisille. Saman katon alla on siis mahdollista asua tuen tarpeen muuttuessa, koska yhdestä talosta löytyy erilaisia asumisratkaisuja ikäihmisille. Projektin asiantuntijana ja valvojana toimii Qtio.

”Rakennukseen tehtiin viime vuonna perusteellinen kuntokartoitus ja sen pohjalta hankesuunnitelmaa lähdettiin laatimaan. Tiloihin tulee avaraa, valoisaa ja kodinomaista ikäihmisten palveluasumista vanhan rakennuksen arkkitehtuuria kunnioittaen”, kuvaa Qtion toimitusjohtaja Juha Jokela projektin kulkua.

Attendon myyntipäällikkö Alex Gullichsen kuvaa kohteen sijainnin olevan hyvä: ”Kerimäki alueena on meille hoivapalvelujen näkökulmasta kiinnostava. Sieltä on luonnollinen kulkusuunta niin Savonrantaan kuin Punkaharjullekin, ja uskommekin seniorikotimme palvelevan paitsi Kerimäen kasvavaa vanhusväestöä, niin myös koko Itä-Savonlinnan aluetta.”

Uusi seniorikoti luo valmistuttuaan noin 15–20 uutta hoiva-alan työpaikkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alex Gullichsen
Myyntipäällikkö, Attendo
p. 044 494 2139
alex.gullichsen@attendo.fi

Anne Flink
Aluejohtaja, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Tonnikaupalla kotimaisia tuotteita hoiva- ja palvelukoteihin5.9.2018 08:40Tiedote

Vuodessa kuluu miltei Suomen väkiluvun verran pesukintaita, 10 000 litraa käsihuuhdetta ja 5 000 litraa pesunesteitä, joten ei ole samantekevää, kuka moisen määrän ja minkälaista tavaraa Attendon hoiva- ja palvelukoteihin toimittaa. Attendo solmi kesän alussa mittavan yhteistyösopimuksen, jossa Pamark jälleenmyyjänä toimittaa suomalaisen Walki Medicalin tuotteita kaikkiin Attendon 357 hoiva- ja palvelukotiin ympäri Suomen.

Kalle Maijala Attendon lastensuojelun johtoon31.8.2018 12:43Tiedote

Attendo on nimittänyt OTM, KTM Kalle Maijalan (33) aluejohtajaksi, vastuualueenaan lastensuojelupalvelut. Maijala siirtyy toimeen Attendon lakimiehen tehtävästä ja hän on toiminut aiemmin lakimiehenä Castren & Snellmanilla. Maijala raportoi Attendo Suomen toimitusjohtaja Pertti Karjalaiselle. ”Attendo on Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja, mutta lastensuojelun puolella meillä on vielä paljon kirittävää. Nykyinen palvelutoiminta muodostaa erinomaisen perustan tulevalle kehitykselle ja kasvulle. Olen otettu, että saan ottaa tällaisen haasteen vastaan”, kertoo Maijala. Maijala aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.11.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme