Attendo

Kerimäen entisen vanhainkodin muutos nykyaikaiseksi seniorikodiksi alkaa

Jaa

Attendo alkaa saneerata Kerimäen entistä vanhainkotia. Alun perin vuonna 1953 avattu vanhainkoti saa kokonaisvaltaisen kasvojenkohotuksen – vanhaa arkkitehtuuria kunnioittaen. Uudistettu seniorikoti valmistuu syksyllä 2019.

Kerimäen Vanhainkodintiellä alkaa tänä syksynä tapahtua. Entinen vanhainkoti muuntuu tulevan vuoden aikana nykyaikaiseksi seniorikodiksi. Syksyllä 2019 valmistuvan saneerauksen myötä seniorikotiin tulee monimuotoista palveluasumista ikäihmisille. Saman katon alla on siis mahdollista asua tuen tarpeen muuttuessa, koska yhdestä talosta löytyy erilaisia asumisratkaisuja ikäihmisille. Projektin asiantuntijana ja valvojana toimii Qtio.

”Rakennukseen tehtiin viime vuonna perusteellinen kuntokartoitus ja sen pohjalta hankesuunnitelmaa lähdettiin laatimaan. Tiloihin tulee avaraa, valoisaa ja kodinomaista ikäihmisten palveluasumista vanhan rakennuksen arkkitehtuuria kunnioittaen”, kuvaa Qtion toimitusjohtaja Juha Jokela projektin kulkua.

Attendon myyntipäällikkö Alex Gullichsen kuvaa kohteen sijainnin olevan hyvä: ”Kerimäki alueena on meille hoivapalvelujen näkökulmasta kiinnostava. Sieltä on luonnollinen kulkusuunta niin Savonrantaan kuin Punkaharjullekin, ja uskommekin seniorikotimme palvelevan paitsi Kerimäen kasvavaa vanhusväestöä, niin myös koko Itä-Savonlinnan aluetta.”

Uusi seniorikoti luo valmistuttuaan noin 15–20 uutta hoiva-alan työpaikkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Alex Gullichsen
Myyntipäällikkö, Attendo
p. 044 494 2139
alex.gullichsen@attendo.fi

Anne Flink
Aluejohtaja, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo keskeyttää tehostetun palveluasumisen hoivakoti Vänrikissä toistaiseksi12.3.2019 15:15:48 EETTiedote

Attendo on päättänyt keskeyttää tehostetun palveluasumisen toiminnan Siilinjärvellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Vänrikissä henkilöstöpulan takia. Järjestelystä on sovittu yhdessä Siilinjärven kunnan ja Kuopion kaupungin kanssa, joiden asumisyksiköihin tehostetun palveluasumisen asukkaat siirtyvät hallitusti. Hoivakodissa on lisäksi kevyemmän tuen tarpeessa olevia asukkaita, joiden osalta arki Vänrikissä jatkuu normaalisti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme