Foodora

Kesä on seksin kulta-aikaa - Foodoran myyntiin tuomat Kaalimadon seksivälineet nousseet supersuosituiksi

Jaa
Suomalaiset harrastavat seksiä eniten kesällä, kertoo Kaalimadon toteuttama kyselytutkimus. Seksihelle on täyttä totta, sillä auringonvalo ja siitä saatava D-vitamiini nostaa seksuaalista halua säätelevää testosteronitasoa. Se saa yhä useamman koneen hyrräämään.

Tämän tunnistavat myös ihmiset. Kaalimadon tutkimuksen mukaan myös lähes joka toinen suomalainen on tyytyväinen nykyiseen seksielämäänsä ja yli 40 prosenttia suomalaisista kertoo lämpimän ja aurinkoisen sään voimistavan seksuaalisia haluja.  

“Suomalaiset heittäytyvät spontaaniin seksiin kesällä selkeästi talvea enemmän. Seksielämä saattaa myös kukoistaa enemmän rennolla lomalla, kun yhteiseen, kiireettömään aikaan panostetaan enemmän,” kuvailee Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen. 

“Seksuaalinen halu ja seksi tarvitsevat usein rentoutta ja stressitöntä mieltä ja aikaa.
Vaatteiden vähyys ja paljas iho saavat joillakin seksihalut heräämään ja kesällä saatetaan olla usein sosiaalisempia kuin talvella,” Lavikainen jatkaa. 

Foodora tuo palveluunsa 14 Kaalimadon suosituimpaa seksilelua. Foodora pikatoimittaa seksileluja Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä ja Oulussa. Seuraavat tuotteet ovat myynnissä seitsemällä paikkakunnalla:

 • Kaalimato – Anustappi
 • Fun Factory - Bootie Ring
 • Bad Kitty - Soft Cuffs
 • Pieni ruoska
 • Satisfyer Pro 2+ Vibration
 • Icicles - No 5 Lasidildo
 • Silexd - Tekopenis 7"
 • OMG! Mood Rabbit Vibrator
 • Fleshlight - STU Lady
 • Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl
 • Private - To Go Pussy
 • Kaalimato Liukuvoide
 • Durex - Pleasure Me Kondomi, 10 kpl
 • jur - Back Door, Comfort Anal Glide, 100 ml

Hiljaisessa myynnissä muutaman viikkoa olleista seksileluista suosituimmaksi ovat nousseet Satisfyer Pro 2+ Vibration, Private - To Go Pussy sekä Silexd - Tekopenis 7”. Menekki on ollut huomattavasti arvioitua vilkkaampaa.

Annukka Lavikaisen muistuttaa, ettei seksilelujen käyttöä tarvitse hävitä. 

“Seksivälineet voivat edesauttaa yhdynnän onnistumista sekä korvata osin seksitoimintoja. Lisäksi ne voivat mahdollistaa orgasmin henkilöillä, joilla se on muuten haasteellista. Seksivälineet tuovat myös parisuhteen seksiin uusia ulottuvuuksia, jännitystä ja leikkimielisyyttä,” Lavikainen sanoo. 

Seksivälineet sopivat myös nuorille. Sillä niiden avulla he voivat tutustua turvallisesti masturbaatiossa saatuun seksuaaliseen nautintoon.

“Ennen kaikkea seksilelut ovat turvallinen tapa tutustua omaan seksuaalisuuteen ja orgasmeihin. Seksivälineet voivat toimia nuorilla välineinä tutustua omaan vartaloon ja sen toimintaan,” Lavikainen sanoo.  

Kesäseksi voi olla monenlaista. Mutta yksi asia on erityisen tärkeä muistaa: parasta seksiä on sellainen, joka itsestä tuntuu hyvälle. Harrasti seksiä sitten yksin tai yhdessä, on tärkeää, että saa positiivisia, itselle arvokkaita ja nautinnollisia kokemuksia.

“Ihmiset arvostavat tutkitusti seksikumppanissa turvallisuutta, avoimuutta ja sitä, että saa kokea itsensä haluttavaksi. Seksissä koetaan kiihottavaksi myös kumppanin kiihottuminen. Se että koetaan ja nähdään, että toinen on aidosti kiihottunut,” Lavikainen sanoo. 

Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaisen viisi vinkkiä kuumaan kesäseksiin: 

 1. Anna itsellesi lupa syttyä ja heittäytyä tunteisiin ja seksiin. 

 2. Keskustele kumppanisi kanssa seksiin liittyvistä haluistasi ja toiveistasi. Rohkaise  myös kumppaniasi kertomaan omista toiveistaan. 

 3. Kehu itseäsi päivittäin ja anna positiivista palautetta myös kumppanillesi/läheisillesi

 4. Arvosta seksuaalisuuttasi ja “opiskele” seksuaalista nautintoasi esimerkiksi itsetyydytyksen avulla. 

 5. Riko kaavoja ja kokeile rohkeasti jotain uutta seksin saralla. Voit aloittaa jostain pienestä ja tehdä jotain hieman eri tavalla tai heittäytyä kerta heitolla johonkin uuteen. 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Foodora
Foodora
Pasilankatu 10
00240 Helsinki

http://www.foodora.fi

Pohjoismaiden suurin ruoan ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on toimialansa johtavimpia yrityksiä ympäri maailman. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora on aloittanut toimintansa vuonna 2007, ja nykyään Foodoran toimistolla työskentelee noin 250 ihmistä. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodora tekee elämästä lempeämpää, ja mahdollistaa siten keskittymisen elämän tärkeisiin asioihin. Onneksi on Foodora, oikotie hyvään elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Foodoran Suuri suomalainen ruokabarometri paljastaa: Puolue-erot näkyvät kiistatta myös ruokatottumuksissa14.3.2023 06:00:00 EET | Tiedote

Foodoran teettämä Suuri suomalainen ruokabarometri* kertoo vaalien alla, miten poliittinen tausta vaikuttaa ruokatottumuksiimme, kuten lempiruokaamme tai ruoan tilaamisintoomme. Barometri osoittaa, että stereotypiat pitävät hämmentävän hyvin kutinsa: siinä missä perussuomalaisten kannattajat ovat vannoutuneita liharuokien syöjiä, vihreiden ja vasemmiston kannattajat valitsevat useammin kasviksia. Kokoomuslaiset panostavat arjen luksukseen äyriäisten ja ravintolaruoan muodossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme