Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kesäduuniseteliä voi hakea vielä toukokuussa

Jaa

Vaasan kaupunki myöntää rahallista tukea eli Kesäduuniseteleitä yksityiselle yritykselle tai yhdistykselle, joka työllistää 15–29-vuotiaan nuoren. Kesäduuniseteliä voi hakea 31.5. asti, ja se tulee käyttää syyskuun loppuun mennessä.

- Yrittäjien kannattaa hakea Kesäduuniseteliä, vaikka vielä ei olisikaan varmuutta siitä, onko koronatilanteen vuoksi mahdollista tarjota kesätöitä. Jos työllistäminen ei toteudukaan, voi meille siinä tapauksessa ilmoittaa, että seteli jää käyttämättä, kannustaa työvoimasuunnittelija Jaana Oba Vaasan kaupungilta.

Kesäduunisetelillä tuettava työllistymisaika on vähintään kaksi viikkoa. Työtä on oltava ainakin 30 tuntia viikossa tai yhteensä 60 tuntia 1.5.–30.9.2020 välisenä aikana. Osa-aikatyö käy myös.

- Tuki on 40 prosenttia bruttopalkasta ja enintään 500 euroa. Seteleitä myönnetään 70 yritykselle tai yhteisölle, Oba kertoo.

Seteliä voi hakea sähköisellä lomakkeella Vaasan kaupungin sähköisessä asioinnissa 31.5. asti: https://asiointi.vaasa.fi/.

Tietoa Kesäduunisetelistä: www.vaasa.fi/kesätyö

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työvoimasuunnittelija Jaana Oba
puh. 040 646 3391, jaana.oba@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme