Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kesän huikeimmat Back to school -bileet järjestetään Kumpulan maauimalassa

Jaa

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja kirjastopalvelut järjestävät yhteistuumin kesän parhaimmat päätösbileet Kumpulan maauimalassa tiistaina 8.8. kello 14.00 alkaen.

Ohjelmaa on muun muassa pellehyppyopetuksesta parkouriin, graffitimaalauksesta tanssi- ja musiikkiesityksiin. Uimataitoiset pääsevät kokeilemaan ketteryyttään vesiesteradalla. Myös kirjastoauto vierailee paikalla, joten kannattaa ottaa kirjastokortti mukaan.

Kello 14.00 alkaen tarjolla on sopivaa ohjelmaa alakouluikäisille ja kello 16.00 alkaen ohjelmaa löytyy yläkoululaisten makuun.

Koko perheen viihdyttäjäksi saapuu illan huipennukseksi Stadin juhlaorkesteri noin kello 18.00 alkaen. Kaikki tämä vain maauimalan sisäänpääsymaksulla!

Back to school facebookissa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Riikka Hänninen
tiedottaja
Kulttuuri ja vapaa-aika

+358 401538288
riikka.hanninen@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Taina Mäki-Ison soolo pureutuu Medeian tragediaan klovnerian keinoin23.1.2018 13:47Tiedote

Taina Mäki-Ison soolo on tragikoominen tulkinta Medeiasta. Se on klassinen kreikkalainen myytti naisesta, joka tappaa kostoksi omat lapsensa. Esityksessä Klovni Martta saa tämän huikean roolin esitettäväkseen, mutta häntä kauhistuttavat tarinan julmuudet. Miten kertoa kaikki karmeudet? Taina Mäki-Iso on klovnerian pioneeri ja edelläkävijä Suomessa. Medeia on hänen viides klovnisoolonsa ja sen ensi-ilta nähdään Kanneltalossa 7.2. klo 18.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme