Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kesäpäivä Töölönlahdella -tapahtuma aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä pyöräilylle ja ajoneuvoliikenteelle Töölönlahden puistossa ja Kansalaistorilla maanantaina 8.7. klo 09–22

Jaa

Helsingin kaupunki järjestää EU-puheenjohtajakauden avajaisjuhlat yhteistyössä valtioneuvoston kanslian, ulkoministeriön Eurooppatiedotuksen, EU-parlamentin ja komission Suomen edustustojen sekä Helsinki Cupin kanssa.

Tapahtumasta sekä sen rakennus- ja purkutöistä aiheutuu poikkeusjärjestelyitä pyöräilylle ja ajoneuvoliikenteelle maanantaina 8.7.2019 kello 9:00 – 22:00.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan opastein, liikennemerkein, sekä järjestyksenvalvojien ja liikenteenohjaajien avulla.

Polkupyörät: 

  • Pyöräily on kiellettyä tapahtuma-alueen sisäpuolella. Tapahtuma-alue kattaa Töölönlahden Tapahtumapuiston ja Kansalaistorin ja rajautuu etelässä Eero Erkon katuun, idässä Töölönlahdenkatuun ja Alvar Aallon katuun, pohjoisessa Töölönlahden poukamaan ja lännessä Mannerheimintiehen.
  • Pyöräily pohjois-etelä suunnassa onnistuu parhaiten joko Mannerheimintien kautta tai Alvar Aallon katua.
  • Tultaessa Baanaa lännestä ja jatkettaessa pohjoiseen, on noustava Mannerheimintien alituksen jälkeen Musiikkitalon kohdalta ylös Mannerheimintielle.

Taksit:

Karamzininrannan taksitolppa on pois käytöstä. Taksit voivat jättää asiakkaat Karamzininrantaan.

Tilausajoliikenne:

Karamzininrannan tilausajoliikenteen bussipysäkit ovat poissa käytöstä.

Ajoneuvoliikenne:

Karamzininranta on suljettu liikenteeltä. Ajo Q-park Finlandiaan on sallittu. Töölönlahdenkadulla on hetkittäisiä katkoksia ajoneuvoliikenteessä. Paikalla on liikenteenohjaus.

Järjestäjä pahoittelee tapahtumasta liikenteelle aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtuman järjestelyt:
Johtava asiantuntija Saila Machere 040 516 8022

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 16.8.201916.8.2019 15:14:19 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-08-16_Ylja_11_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 30.8.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme